Watford er og blir en merkelig klubb, hvor penger, spillere og managere byttes om med stor omsetningshastighet. Nå har de klart å sparke sin manager Marco Silva og ansatt ny manager kun timer etterpå.. 

Watford bekrefter på sine nettsider at Javi Gracia er ansatt som klubbens nye manager. Dette kun timer etter at den populære Marco Silva er blitt sparket. 

Marcos Silva tok Premier League med storm denne sesongen og overrasket alle med sitt offensive fine spill, og ikke minst den enorme poengfangsten som sendte Watford opp på øvre halvdel av tabellen. 

De siste månedene har pilene dog pekt nedover, med fremdeles mange forsøk som har endt med dårlig poengfangst. Nå fikk de utålmodige eierne til Watford nok, og sendte Silva på hode ut døren på tross av at Watford ligger trygt på midten av tabellen.

Everton la seg etter Marco Silva i høst, og tilbød Watford mange millioner pund for å overta den populære manageren. Marco Silva takket ikke nei til dette, noe som falt i dårlig jord hos Watfords eiere. Når resultatene i tillegg gikk nedover etter dette framstøtet så ender de opp med å betale Silva mange millioner for å forlate klubben istedenfor. 

Nå er altså spanske Javi Gracia (47) er ansatt som ny manager i Premier League-klubben, melder tv2.

Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over de neste 18 månedene.

Forrige sesong trente Watfords nye manager Rubin Kazan, men etter å ha havnet på niendeplass i den russiske toppdivisjonen var det eventyret over for Javi Gracia.

Fra 2014-2016 var Gracia Málaga-trener, der han ledet laget til 9.- og 8.plass i La Liga.

Han har også trent blant annet Osasuna og Almería.

Blir han en suksess?

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!