Den 7 juli sparkes verdensmesterskapet i fotball for kvinner i gang i Frankrike. Den 8 offisielle mesterskapet som varer fram til finalen 7 juli. Norge er selvfølgelig med og vi i Fotballblogg1 vil følge mesterskapet… 

 – Følg mesterskapet på fotballblogg1.com –

Slik blir Norges vei videre

Norge spilte langt i fra bra i går, men fikk med seg ett litt heldig 2-1 resultat etter at de fikk 2 straffer. Frankrike vant sin kamp 1-0 og dermed ble Norge nummer 2 i gruppen. 

Lørdag skal Norge ut mot Australia, Brasil eller Italia. Dette avgjøres tirsdag kveld.

Gruppe C:

 Norge møter altså nummer 2 i gruppe C som for øyeblikket er Brasil. Brasil skal møte Italia som allerede er kvalifisert for videre spill kan ha mindre motivasjon slik vi så hos Frankrike i går. Med uavgjort vil Brasil mest sannsynlig gå videre uansett som enten 2’er eller som en av de 3 beste 3’erne. 

Vi i Fotballblogg1 tror at Australia er mest sannsynlig motstander for Norge på lørdag, da vi forventer at de slår svake Jamaica, mens vi tror at Brasil kan avgi poeng mot Italia. Australia som før mesterskapet ble regnet som ett av de sterke lagene kan bli en vanskelig motstander for Norge, og ett Brasil som ikke har prestert i det heletatt kan være en mye mer gunstig motstander for Norge.

Totalt er 12 av 16 åttedelsfinalister klare etter mandagens kamper. Ved siden av åtte europeiske lagene er det USA, Canada, Japan og Kina.

 

 

Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/VM_i_fotball_for_kvinner_2019

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!