Den 7 juli sparkes verdensmesterskapet i fotball for kvinner i gang i Frankrike. Den 8 offisielle mesterskapet som varer fram til finalen 7 juli. Norge er selvfølgelig med og vi i Fotballblogg1 vil følge mesterskapet… 

 – Følg mesterskapet på fotballblogg1.com –

Hvem blir verdensmester

Den første runden av gruppespill kamper er overstått, og i dag begynner lagene på kamp nummer 2 i sine grupper. Vi har sett på oddsen for hvem bookmakeren tror vinner kvinnenes verdensmesterskap i fotball. 

Frankrike og Usa var de som innfridde mest av de forehåndsomtalte favorittene. Dermed har de begge to seilt opp som favoritter etter den første gruppespillkampen. Du får hos ComeOn 3,75 i odds på seier til de to. Frankrike vant lett 4-0, mens Usa satte VM-rekord med 13-0 over Thailand. 

England og Tyskland er de to neste på listen, som gir 7 og 8 i odds om de skulle gå hele veien. På 5 plass finner du Nederland med 13 i odds og 6 plass finner du Australia med 26 i odds. Tyskland som vant 1-0 over Kina og England som vant 2-1 over Skottland.

Norge finner du først på 8 plass, der de deler plass med Brasil. Hele 34 ganger innsatsen får du igjen om du skulle tippe på en av disse to, mens vår søte bror deler plassen bak med 36 ganger tilbake innsatsen på 10 plass. Denne plassen deler de sammen med Spania og Canada. 

I bunn finner vi Kamerun med 751 ganger innsatsen tilbake, og Thailland som nevnt ble ydmyket mot Usa. Hele 1001 ganger innsatsen får du igjen om Thailand skulle være siste laget som står igjen. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!