Det er ingen hemmelighet at mange av oss elsker å kombinere sport og spill. Det å kunne se på favorittsporten sin, som for de fleste av oss er fotball, samtidig som du bruker ekspertkunnskapene dine for å skape ekstra spenning med et oddsspill, gir en herlig følelse. Oddsspill er noe som først og fremst skal brukes som nettopp det å gi litt ekstra spenning i hverdagen. Alle ønsker selvsagt å vinne, men det er ikke noe man skal forvente at skjer. Før du spiller på oddsen er det imidlertid noen viktige faktorer som du bør tenke over, for å stille best mulig forberedt før du spiller på oddsen.

Sørg for å vite hvem som er skadet og utilgjengelig

Noe av det første du bør gjøre er å sjekke hvordan troppstatusen er for lagene som er involvert i kampen du har tenkt å spille på. Enten du har tenkt å spille på et av lagene som vinner, antall mål eller noe annet, lønner det seg uansett å sjekke om noen av lagene mangler noen nøkkelspillere. Erling Braut Haaland ble nylig skadet og utilgjengelig ut resten av 2020. Dette er av betydelig informasjon dersom du har tenkt å spille på oddsen i Dortmund sine kamper. Det er naturlig å tro at et Dortmund-lag uten Haaland ikke er like godt som dersom nordmannen hadde vært på banen, og man kan også tenke at kampene ikke blir like målrike uten lagets suverene toppscorer.

Kilde: Pixabay

På samme måte kan et defensivt fravær i forsvarsrekken til et av lagene gjøre at mulighet for en målrik kamp blir større, eller for at motstanderen kan gjøre det bedre. En nøkkelspiller ute med skade eller suspensjon er et viktig fotball tips-aspekt å vurdere, uansett om det er snakk om en keeper, forsvarsspiller, midtbanespiller eller spiss. Her er det opp til deg å bruke kunnskapene du har om lagene og spillerne til å vurdere hvordan de aktuelle fraværene kan påvirke kampbildet.

Bruk nettets mange tilgjengelige kilder

Det finnes utallige sider og kilder du kan benytte for å finne siste nytt om lagene du ønsker å vite mer om. De fleste lag oppdaterer gjerne kontoene sine på sosiale medier med siste nytt. Noen spillere kommer kanskje med egne oppdateringer om sin egen form- og status-oppdateringer på sine egne personlige kontoer. Andre spillere velger å holde seg unna disse plattformene, da enkelte synes det blir for mye negativ oppmerksomhet fra overivrige fans av motstanderlagene.

Kilde: Pixabay

Andre kilder som er viktige å følge med på, er de lokale journalistene som dekker laget for den lokale avisen. Ofte er det nettopp disse journalistene som har best tilgang på informasjonen som befinner seg innenfor lagets indre krets. Derfor er det viktig å følge disse journalistene, som gjerne er på Twitter for å dele nyheter, slik at du får oppdateringene med en gang de har nyheter om laget.

Ikke lytt til hjertet

Det sies at man ofte skal følge hjertet sitt her i livet. I oddstippingens verden er det heller ofte slik at du bør unngå å spille på favorittlaget ditt, da de færreste evner å holde seg objektive. Fra tid til annen kan det selvsagt være unntak til denne regelen, og det gir deg jo tross alt ekstra spenning og glede hvis laget ditt vinner.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!