For den observante leser kjørte vi i går en resultatkonkurranse på våre sosiale medier. Nå er vinner kåret! 

Slik var konkurransen, og den ble presentert på vår Facebook side (facebook.com/fotballblogg1). Den ble også behørig delt på alle våre sosiale medier, snapchat, instagram og twitter. Men selve konkurransen foregikk på Facebook. 

Vi ønsker å takke alle som deltok på alle våre sosiale medier, for det strømmet inn forslag både på facebook, twitter, snapchat OG instagram. Det KAN være lurt å følge oss på alle plattformer for flere konkurranser framover i tid. 

Som konkurransen beskrev, var det kun forslag sendt inn på facebook posten vår som var med i konkurransen om ett Liverpool flagg (152×90 cm), og vi har nå trukket en heldig vinner. 

Det ble en fantastisk god kamp, ihvertfall for oss nøytrale tilskuere. 4 mål og mye spenning og tilslutt var det Liverpool som stakk av med seieren. 3-1 målet ble scoret helt i slutten og noen føler seg sikkert snytt for 2-1 resultatet. 

Det var 2 som hadde riktig resultat, og dermed 50% vinnersjanse på de to. Vi gjorde en enkel trekning med lapper og kom fram til dette resultatet…

Vi gratulerer ROGER IGELKJØN MED PREMIEN! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!