Det finnes mange faktorer man må vurdere når man skal velge seg en bookmaker eller en bettingside å spille på. Vi har derfor sett nærmere på noen av de mest sentrale faktorene du alltid bør ha i bakhodet før du velger en side å spille på.

Kilde: Pixabay

Velg bookmakere som er mobilkompatible

Det finnes hundrevis av bookmakere på internett i disse dager, men ikke alle gjør det like lett og brukervennlig for spillere å få tilgang til oddsen uansett når og hvor man ønsker å spille. I dagens teknologiske verden er det ikke unaturlig å spille fra mobiltelefonen eller nettbrettet, enten du sitter hjemme i stuen, på bussen eller på en café.

Derfor bør du sørge for å velge en bookmaker som har en mobilvennlig nettside eller en egen app du kan laste ned. De fleste bookmakerne har mobilvennlige nettsider som har et responsivt design. Det betyr at nettsiden automatisk tilpasser seg skjermens størrelse, uansett hvilken enhet du benytter. Dette gjør det lettere og mer oversiktlig å finne frem til oddsspillene du ønsker å plassere.

Kanskje dukker det opp et interessant oddsspill mens du er ute på farten? Da er det viktig å kunne logge inn på bookmakeren fra mobiltelefonen din, og få plassert spillet før begivenheten begynner eller oddsen endres. Sørg derfor for å velge en bookmaker som er mobilkompatibel med alle håndholdte enheter.

Les anmeldelser og tilbakemeldinger

Noe annet som kan være kjekt for å finne ut mer om kvaliteten og innholdet av en bettingside er å lese anmeldelser. Benytt gjerne bettingsider som har samlet informasjon om mange av de vanligste bookmakerne. Da kan du lese hva erfarne eksperter tenker om bookmakere og hvilke plusser og minuser hver enkelt bookmaker byr på.

I tillegg får du oversikt over hvilke bonuser du kan få fra hver bookmaker. En god velkomstbonus er alltid en ekstra fordel når du skal velge deg en bookmaker. Det å lese tilbakemeldinger fra andre brukere kan også være kjekt. Da vet du at du får objektive tilbakemeldinger fra spillere med samme utgangspunkt og bakgrunn som deg.

Hva tilbyr bookmakerne av odds og markeder?

En annen faktor som kan være lurt å tenke på, er hvilke type oddsmarkeder du vanligvis spiller på. Spiller du på store ligaer Premier League og La Liga, eller foretrekker du å spille på norsk fjerdedivisjon i fotball eller på vintersport og andre mindre begivenheter? Utvalget hos bookmakerne kan variere, og ikke alle tilbyr de samme sportene og ligaene, hvis man går litt unna de mest kjente begivenhetene.

Deretter kan du spørre deg selv hvilken typer oddsspill du liker å plassere. Spiller du kun på kampvinner og antall mål? Eller fortrekker du å spille på spesialspill som antall cornere, gule og røde kort, statistikkspill og andre spesialmarkeder. Det er stor forskjell i hva de ulike bookmakerne tilbyr av spesialspill.

Kilde: Pexels

Betalingsmetoder som passer deg

Den siste faktoren som kjennetegner de beste bookmakerne, er at de tilbyr en rekke moderne, sikre og effektive betalingsmetoder. Det skal være lett og uproblematisk å foreta innskudd og uttak når du ønsker å flytte på pengene dine. Bankkort, bankoverføring, e-lommebøker og forhåndsbetalte kort. Det finnes mange muligheter. Jo flere betalingsmetoder en bookmaker tilbyr, jo bedre er det. Ikke alle har tilgang til de samme alternativene.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!