Jeg er altså Bjørnar, en 32 år gammel gutt, med litt over middels interesse (litt mye kanskje) interesse for den fantastiske idretten fotball. Min hovedlidenskap er Brann og mitt kjære Tottenham i England.
Jeg er tidligere dommer i Hordaland fotballkrets, men måtte gi meg pga den svært kjente tidsklemmen. Jeg er trener for Bergen Nord Marikollen G07 lag, og spiller selv fotball for den lille klubben Hordvik Ballklubb. Min natulige posisjon er spiss, men er som poteten, best på sidelinjen 😉 Spiller forøvrig håndball også, for Flaktveit Idrettslag, men dette er som kjent uten offside 😉
Er forøvrig gift og pappa til 3 herlige unger. Den eldste, Kristian Jeremias, spiller fotball på laget jeg trener, mens de to andre er fremdeles for ung til å begynne med fotball enda.

På denne bloggen vil jeg dele med dere mine meninger om fotball, morsomme bilder og videoer, oddstips, lenker til kamper som streames på nett osv.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!