Norske fotballfans liker å følge med på de stjernene vi har i utlandet, og få har vel så mange øyne på seg som vår norske stjerne i Spania, Martin Ødegaard. Ødegaard spiller for tiden for Real Sociedad, og nå kan det endelig meldes at unggutten er klar for å utøve flere triks på banen. Ødegaard har nemlig vært skadet i kneet, og har derfor ikke engang vært med på lagtreningene.

For noen dager siden kunne både den lokale avisen og regionalavisen melde at gutten var friskmeldt og derfor ville være med når laget skulle spille sine neste kamper. Treneren til Real Sociedad, Alguacil, har et lag som foreløpig ikke ligger så langt bak i La Liga-serien. Det er ikke mange poengene opp til Barcelona og Real Madrid, og med en friskmeldt norsk stjernespiller er det kanskje ekstra håp om at laget skal ta noen flere poeng. Dersom du spiller på fotball, er det kanskje interessant å satse på et lag som har med seg Martin Ødegaard. Om ikke kan du kanskje bruke hygge deg med noen free spins på en automat der du ikke trenger fotballtalent for å vinne.

Et fantastisk talent

Vi har hatt mange fotballtalenter i Norge, og flere av dem har reist ut i den store verden. Til og med på trener siden har vi nå slått til med Ole Gunnar Solskjær som trener for det engelske topplaget Manchester United. Det er likevel få det har blitt snakket så mye om som Martin Ødegaard.

De aller fleste nordmenn, enten de digger fotball eller ikke, har hørt navnet hans og fått med seg hovedlinjene om hysteriet rundt ham. Ødegaard er ung, og spiller for tiden for det spanske laget Real Sociedad. Egentlig hører han hjemme hos Real Madrid, men de har altså lånt ham bort.

Det var mange utenlandske lag som kjempet om å vinne Martin Ødegaard, og prosessen ble fulgt tett av både norske og utenlandske journalister. Det var det spanske laget som vant, og Ødegaard debuterte på A-laget i 2015.

Ødegaard tar rekord etter rekord

Før han havnet i Spania spilte Ødegaard på det norske herrelandslaget, og ble den yngste spilleren noensinne. Han var ikke mer enn 15 år da han debuterte i landsdrakta. I 2019 mottok han til og med utmerkelsen Gullballen som Norges beste mannlige fotballspiller.

Ødegaard spilte for Strømsgodset før han debuterte i landsdrakta. Laget var i Eliteserien da unggutten hadde sin første kamp, og dermed ble han den yngste spilleren i den norske ligaen. Ikke lenge etter ble han også den yngste som noensinne hadde scoret mål i Eliteserien.

Fortsatte rekordene i Spania

Martin er ikke bare kjent for å være en særdeles dyktig fotballspiller, men som sådan har han også slått den ene rekorden etter den andre. Da han spilte sin første kamp for det spanske topplaget som hadde kjøpt ham, ble han både lagets yngste spiller og første norske spiller.

Han har vært utlånt til en rekke andre klubber, og har tilbrakt tid sammen med både SC Heerenveen og Vitesse i Nederland. Nå er det altså Real Sociedad som har glede av unggutten, og den gleden skal de ha frem til sommeren 2020.

Slik vi nevnte i begynnelsen har Ødegaard vært gjennom en liten periode med sykdom og skade, men skal nå være klar til å spille igjen. Ikke glem å følge med på fotballbloggen vår for flere spennende nyheter om hva som skjer i fotballverden.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!