I vår aller nyeste serie, «Ukens hyllest», tar vi for oss en fotball personlighet som vi synes fortjener en stjerne på fotballens hall-of-fame eller som bør minnes som en stjerne på himmelen.

Noen huskes fordi de var utrolig god. Noen huskes fordi de var utrolig kul. Noen derimot huskes for hår sveisen, måten de feiret mål på, navnet sitt, hva de gjorde utenfor banen og så videre. Vi i Fotballblogg1 har tatt på oss oppgaven å sette disse på plass i fotballens hall-of-fame, unasett hva de huskes for – som stjerner blant andre stjerner.

hall-of-fame-star-studed-new-era-preview-maroon-2-450x300

Denne gangen hylles en litt uvanlig person. Ikke fordi han ble god eller kjent. Men fordi han har et navn som kan tolkes feil. Men denne personen huskes også for å være en del av et Engelsk toppklubb sitt reserve lag, nemlig Chelsea. Og ikke minst at han er en målmaskin med 68 mål på 50 kamper for hans nåværende lag.

Denne spilleren startet sin karriere i Chelsea allerede som 9 åring og fikk en proff kontrakt i 2005. Han ble ingen stor suksess og dermed lånt ut til danske Esbjerg. Oppholdet ble ikke akkurat den beste der og han retunerte til Chelsea. Der fikk han 21 kamper og gjorde 9 mål, før kontrakten gikk ut og han flyttet til hjemlandet sitt, Philippinene.

Det ble et lite opphold i klubben San Beda før ferden gikk videre til Loyola Meralco Sparks, som også er hans nåværende klubb. Denne spilleren har også blitt kaptein og blir sett på som kanskje Philippinenes beste spiller.

Spilleren det er snakk om er nå 28 år, født i Ashford, Surrey, England og heter Phillip James «Phil» Younghusband. Navnet kan fort bli tolket som Ung mann hvis man oversetter det til norsk.

Måtte veien videre til målmaskinen Phil Younghusband forsette like bra som nå, så kanskje vi fort ser han i Europa igjen. Lykke til «Ung mann»

Legger tilslutt inn et bilde av Younghusband som en flott ung mann.

image

SHARE
Previous articleOversikt over alle tv-kamper i helgen!
Next articleLørdagens fotball på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!