RBK-LSK Kvinner 1-1

Toppserien er endelig i gang! En historisk kamp på Koteng arena i Trondheim. Rosenborgs første kamp i Toppserien.

Første omgang var preget av høyt press fra hjemmelaget og få muligheter. Gjestene skapte bare en mulighet. 0-1 etter en corner da ti minutter var spilt. Klabb og babb inne i feltet og Mimmi Løfvenius satte ballen mellom beina på keeper. RBK kom bedre med utover i omgangen og skapte noen få muligheter.

Etter pause fortsatte fortsatte det i samme stilen. Litt tafatt spill, med mye dominans for gjestene. Særlig LSKs høyreside produserte mye. Mot slutten gjorde vertenes trener en genistrek. Årets unge spiller i 2019, Julie Blakstad ble byttet inn. 18åringen hadde bare vært i byen i et døgn da hun kom innpå. Kampens store prestasjon. Hun vant en duell ute på venstre flanken og sendte avgårde et skudd. Skuddet så ut til å være keepermat, men gjestenes burvokter Nordstrøm mistet ballen og den ble dømt innenfor.

Etter utligningen så det ut som ingen av lagene var fornøyd med et poeng. Men noe slitne spillere og tafatte forsøk sørget for at det ble 1-1. RBK bør ha best grunn til å være fornøyd med det. Men alt i alt en ok åpning på årets Toppserie.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!