På fredag starter årets Toppserie!

Her kommer mine tanker om Toppserien og tabelltips:

Fredag kveld braker det løs på Koteng arena i Trondheim. Rosenborg spiller sin første seriekamp. De møter tittelforsvarer LSK Kvinner.

Årets serie blir mer spennende en på lenge. Fire lag har gått hardt ut og sagt at i år tar de gullet. Avaldsnes, Sandviken, VIF og LSK.

LSK har mistet flere av sine profiler og det tror ekspertene at det ikke blir nytt gull i år. Hege Riise og hennes mannskap blir faktisk tippet utenfor pallen i år. Men en sterk tropp og erfaring tror undertegnede at det blir et sjuende gull på rad for Birdsa.

Avaldsnes har et ungt lag med nye ambisjoner. Femteplassen i 2019 var nok under forventningene laget hadde ved sesongstart. Mitt tips er sølv.

VIF har i flere år hatt ambisjoner om å vippe ned LSK fra tronen. I fjor høst var de bare fire poeng fra gull. Men tro om tapet i cupfinalen sitter igjen enda? Det blir nok bronse her i år.

Sandviken og Klepp skal kjempe om fjerdeplassen. I Bergen var man skuffet etter fjerdeplass i fjor. Ambisjonen er gull men det blir nok for tøft. Klepp tok bronse i fjor, kan de komme opp på samme nivå?

Det blir en hard kamp for lagene i midtsjiktet av tabellen. Røa ender på sjetteplass, med RBK og Arna-Bjørnar like bak. I bunnen tipper ekspertene Lyn og Kolbotn. Lyn ender nok nederst. De reddet plassen med et nødskrik etter kvalik mot Fløya i fjor og skal kjempe hardt for å unngå nedrykk i år.

Toppserien kan du følge tett. Jeg kommer til å skrive om det som skjer i serien. NRK sender en kamp direkte fra hver runde og de resterende kampene sendes direkte på direktesport.no

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!