I vår aller nyeste artikkelserie tar vi for oss forskjellige temaer presentert i en topp 5 liste. Hva topp 5 listen omhandler vil variere for hver gang, men med felles tema – fotball!

Topp 5 listen er subjektiv og er selvfølgelig diskuterbar! Sett av ett minutt til å kommentere din meningen i kommentarfeltet under.

Denne ukens Topp 5 liste omhandler det fotballfans over hele verden lurer på hvert år. Hvem henter laget mitt denne sommeren, hvem forsvinner og skjer det noen store overganger. Denne sommeren tror jeg kommer til å inneholde en del store overganger og her skal jeg sette opp de 5 spillerne jeg mener kommer til å bli mye snakket om.

5. Dani Alves
Dani Alves har i det siste blitt linket bort fra Barcelona, og klubber som Bayern Munchen, Liverpool, PSG og Manchester United har vært på jakt etter Braslianeren som anses å være en av verdens beste høyrebacker akkurat nå. Det blir spennende å se om Alves flytter på seg eller om han velger å bli.
Mitt tips: PSG.

index
Blir Frankrike Alves sitt neste stoppested?

 

4. Pierre Emerick Aubameyang
Den lynhurtige Gabonske spissen til Dortmund har bøttet inn mål på bestilling for den tyske klubben denne sesongen. Det har klubber som Real Madrid, Arsenal, PSG og mange fler fått med seg. Aubameyang kommer ikke til å bli en billig spiller hvis han først skal forsvinne fra Dortmund. Klubben vil nemlig ha £42mill eller 500 norske millioner kroner.
Mitt tips: Blir værende i Dortmund.

index2
Jeg vil nok tro at Aubameyang tar et år til i Dortmund.

 

3. Riyad Mahrez
Kanskje den spilleren som har imponert mest i dette Leicester laget sammen med Vardy og Kante. Men som en hurtig ving med god teknikk og med en silkefot er det ikke vanskelig å se hvorfor at «alle» storklubbene ligger langflate etter Mahrez. Men om Mahrez vil gjøre det like bra i som f. eks La Liga vet man ikke, men han har ferdighetene til det.
Mitt tips: Tar et år til i Leicester City.

index3
Leicester fansen kan nok se Mahrez i Leicester drakt neste år også.

 

2. Yaya Toure
Etter at agenten til Yaya Toure gikk ut i media med at Toure bytter klubb i sommer, kommer det nok til å bli en hard kamp om underskriften til Yaya. Arsenal, Barcelona, Bayern Muchen og fler er nok noen av klubbene som kommer til å kjempe hardest. Men det er Toure som bestemmer til slutt, så blir spennende å se hvor han havner.
Mitt tips: Arsenal

index4
Yaya blir nok denne sesongen storsignering av Arsenal.

1. Zlatan Ibrahimovic
Ingen liste uten Zlatan. Det hele fotballverden spør om er hvor Zlatan havner og «alle» klubber utenom Manchester City har lyst på signaturen til Svensken. Det ryktes veldig om West Ham, men klubber som Arsenal, Chelsea og Manchester United er nok favorittene med tanke på at Zlatan vil til Premier League.
Mitt tips: Chelsea

index5
Zlatan takker for seg i Frankrike og vender nesen mot England.

 

Forslag til neste Topp 5 liste? Send oss gjerne en epost på post@fotballblogg1.com, eller skriv i kommentarfeltet under

SHARE
Previous articleFantasy manager – Rundens lag fra helgen
Next articleHele ukens tv-kamper!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!