I vår aller nyeste artikkelserie tar vi for oss forskjellige temaer presentert i en topp 5 liste. Hva topp 5 listen omhandler vil variere for hver gang, men med felles tema – fotball!

Topp 5 listen er subjektiv og er selvfølgelig diskuterbar! Sett av ett minutt til å kommentere din meningen i kommentarfeltet under.

Denne ukens Topp 5 liste omhandler merkelige skader i Premier League

5. David Beckham – Fotballsko i 2003

David Beckham trenger neppe noen introduksjon, med sine kamper for det engelske landslaget, Manchester United, Real Madrid og LA Galaxy. Etter ett cuptap i 2003 ble manager Alex Fergusson så sint på spillerne og spesielt Beckham at han sparket til en sko som traff han rett over øyet som gjorde at han måtte sy flere sting. Kort tid etter dette forlot David Beckham England for solfylte Real Madrid.

beckham-eye-stitches-1456403329-800

4. Kevin Kyle – Koke opp vann i 2006

Kevin Kyle var en skotte som spilte for klubber som Sunderland, Coventry og flere skotske klubber, og fikk 10 landskamper for Skotland. I 2006 ble Kevin far og i den forbindelse skulle den stolte pappa varme opp en flaske melk til sønnen. Da sønnen falt drog Kevin med seg vannet og fikk brannskader av det kokende vannet på innsiden av låret og testiklene. Dette førte til han måtte stå over flere kamper.

3. Rio Ferdinand – Stuebordet i 2001

Rio Ferdinand er nok mest kjent for sin tid i Manchester United og det engelske landslaget, med 81 landskamper på samvittigheten. Han var derimot i Leeds mellom 2000 og 2002 da det famøse skjedde. For mye tvtitting og kaffe gjorde at han ble sittende for lenge med bena på stuebordet, og fikk en senebelastning i kneet.

2. Alan Wright – Gasspedal i 1998

Alan Wright har 750 serie og cupkamper i England på samvittigheten fra sin venstreback, og har spilt for klubber som Aston Villa, Blackburn, Middlesbrough og Nottingham Forest. Pengene gikk kanskje litt til hodet på Alan som kjøpte seg en Ferrarri i 1998. I forsøk på å kjøre gasspedalen helt i bånn klarte mannen som er en av de laveste som noen sinne har spilt i Premier League å strekke en muskel i kneet sitt som satte han på sidelinjen i noe tid. Dermed solgte også Alan Ferrarrien kort tid etterpå.

1. Robbie Keane – fjernkontroll i 1998

Robbie Keane har hatt en utrolig lang og suksessfull karriere og spiller i dag i MLS for LA Galaxy. Han har spilt for klubber som Leed, Wolves, Tottenham og Liverpool. I 1998 derimot dummet han seg ut på hjemmebane da han mistet fjernkontrollen og strakk foten ut for å “dempe” fallet. Ikke bare skadet han foten, men han skadet også leddbåndet i kneet.

Det skal dog legges til at han ikke er alene om denne bragden, men spillere som Carlo Cudicini, David James og David Seaman også har klart dette.

 

Er det noen du ville hatt med på denne listen?

Forslag til neste Topp 5 liste? Send oss gjerne en epost på post@fotballblogg1.com, eller skriv i kommentarfeltet under

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!