I vår aller nyeste artikkelserie tar vi for oss forskjellige temaer presentert i en topp 5 liste. Hva topp 5 listen omhandler vil variere for hver gang, men med felles tema – fotball!

Topp 5 listen er subjektiv og er selvfølgelig diskuterbar! Sett av ett minutt til å kommentere din meningen i kommentarfeltet under.

Denne ukens Topp 5 liste omhandler de beste 23-åringene i EM..

Romelu Lukaku

5.Romelu Lukaku – Belgia og Everton

23 år gamle Lukaku er på klubbjakt og har EM som utstillingsvindu. Sammen med det aller beste mannskapet Belgia noen sinne har stilt i ett mesterskap skal den sterke og gode spissen Lukaku stange Belgia til edle metaller. 18 mål ble det for Lukaku i Premier League denne sesongen for ett Everton som virkelig slet.

 

granit xhaka

4.Granit Xhaka – Sveits og Arsenal

Allerede før mesterskapet signerte Arsenal denne offensive midtbanespilleren. Sammen med Xherdan Shaqiri danner han en svært farlig offensiv midtbane for Sveits i dette mesterskapet. Selv om han bare er 23 år har han rukket å spille 41 landskamper.

 

Harry Kane

3.Harry Kane – England og Tottenham

Harry Kane ble den første engelske toppscorer i Premier League siden 2002 og har vist i treningskamper at han er i form. Sammen med Jamie Vardy danner han kanskje det sterkeste angrepet England har mønstret på flere år og mange har troen på at England kan gå hele veien.

 

Alvaro Morata

2.Alvaro Morata – Spania og Juventus

Morata med bare 9 landskamper for Spania seiler opp til å bli en av de mest spennende 23 åringene i Euro 2016. På spørsmål til spania ekspert Petter Veland om hvem som stiller på topp for Spania, svarer han Alvaro Morata. Som regjerende mestre og vinner av EM to år på rad kan dette blir det store internasjonale gjennombruddet til 23 år gamle Morata.

 

Paul Pogba

1.Paul Pogba – Juventus og Frankrike

Den mest spennede unge spilleren i Frankrike denne sommeren blir utvilsomt Juventus 23 år gamle Paul Pogba. Midtbanespilleren som de fleste tror kommer til å dominere europamesterskapet..

 

Forslag til neste Topp 5 liste? Send oss gjerne en epost på post@fotballblogg1.com, eller skriv i kommentarfeltet under

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!