De siste par ukene har jeg gått systematisk gjennom alle draktene til årets lag i Premier League. Det har vært mye bra og mye ikke fullt så bra – som det pleier. Etter å ha diskutert med flere om årets drakter har jeg kommet frem til at det estetiske ved fotballdrakter er umulig å bli enig om. Man har rett og slett forskjellig smak. Det er godt mulig noen synes disse ti draktene burde vært på «Topp 10 verste drakter», men det for så være. Her er mine 10 beste drakter som skal brukes i årets Premier League!

 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Har dere lyst på nærmere forklaring; alle vurderingene til alle draktene ligger på http://www.fotballblogg1.com/category/karinger/
Lykke til med laget ditt i år!

SHARE
Previous articleFotballblogg1 teller ned til PL start…
Next articleBli med i Fotballblogg1’s Fantasy manager liga
Henrik Haugen
Henrik Haugen, 20 år fra Røa. Spilt over 10 år på Røas ungdomslag uten å få testimoial - meget skuffende. Som alle andre nordmenn elsker jeg engelsk fotball, veldig glad i statistikk og kan skremmende mange draktnumre utenat. Jeg er ikke spesielt religiøs. Hadde det eksistert en gud så hadde jeg fått tildelt et helt annet lag en Newcaslte, men sånn er det blitt og jeg er fornøyd med det. Twitter: @haugenhh

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!