Det er NTB som melder at Tony Pulis tapte rettsaken mot sin tidligere arbeidsgiver Crystal Palace og må ut med nærmere 40 millioner i saksomkostninger.

Crystal Palace saksøkte sin manageren fordi de mente at han snøt dem for en bonusutbetaling på 22 millioner kroner (2 mill. pund) i 2014 og fikk utbetalt bonusen på falske premisser.

Pulis på sin side mente at han hadde en avtale om å få en bonus på 21 millioner kroner, hvis han sørget for at Crystal Palace reddet plassen samt at han ble værende i jobben fram til 31. august i 2014. Han reddet klubben fra nedrykk, men ble ikke værende perioden ut.

Han fortalte at han ønsket å få utbetalt bonusen tidligere fordi han ville kjøpe en eiendom til sine barn og trengte pengene umiddelbart.

Klubben godtok kravet fra manageren og han fikk utbetalt bonusen 12. august. To dager senere trakk Pulis seg fra stillingen. Det var samme uke som serien startet.

 

Kilde: NTB

SHARE
Previous articleOversikt over helgens Tv-fotball
Next articleTv-fotball tirsdag
Aurora Larsen
Aurora er en ekte fotballjente med sitt hjerte i to røde lag - Brann og Liverpool. Byen er Bergen og laget er Brann, og er så langt i fra 30 som det går an.. (rim).

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!