Med kun 10 runder igjen av inneværende sesong i Premier League så tetter det seg sikkelig til i de fleste fantasyligaer. Her kommer noen gode tips for hvordan du kan avgjøre ligaen til din fordel. De kommende ukene inneholder flere blanks, tripplecaptain-muligheter og double gameweeks. 

Kommende helg spilles runde 28 i Premier League. Det er en meget spesiell runde som inneholder noe så spesielt som kun 4(!) kamper. Altså skal kun 8 av 20 lag i aksjon denne runden. Så her gjelder det å tenke taktisk. Wildcard kan være fint å bruke denne runden(om du fortsatt har dette).

Kampene som går i runde 28 er som følger: Bournemouth – West Ham, Everton – West Brom, Hull – Swansea og Liverpool – Burnley. Her står Liverpool frem som den store favoritten. Ellers er det tre tette kamper som spilles. Spillere på hjemmelag som Everton og Bournemouth kan det være lurt å fylle opp med. Det som er fint med disse 8 lagene er at de aldri får en blank runde. Ingen av disse lagene vil dog ikke få noen double gameweek.

Tre lag som er hyper aktuelle å finne spillere fra til å plassere på benken er Southampton, Arsenal og Manchester United. De vil få to double gameweeks denne sesongen. Southampton får attpå til begge disse kampene hjemme(dog mot motstand som Arsenal og United). Uniteds kamper i double gameweeks er borte mot City og Southampton. Arsenal får borte mot Southampton og hjemme mot Leicester i sine double gameweeks. Arsenal-spillere vil jeg derfor beholde på benken fremfor å selge de når de har blanks, siden de har relativt fine kamper i double gameweek. I tillegg må jeg nevne Rashford som et aktuelt kjøpsobjekt. United nærmer seg flere double gameweeks og Zlatan kan få suspensjon. Da blir det spilletid på Rashford.

Om man skal sette noen Saints-spillere på benken, ville jeg gått for de offensive bidragene. En spiller som Gabbiadini ville jeg kjøpt nå. Han har virkelig funnet formen i Southampton og scorer nærmest i hver kamp. Så han ville jeg fått på laget de to rundene Southampton får double gameweeks.

Vi har også flere lag som får i hvert fall én double gameweek. Der er det flere interessante oppgjør. Spesielt Chelsea som får en ekstra hjemmekamp mot Watford en runde. Så jeg ville prøvd å få inn noen blå forsvarsspillere(om man ikke har det allerede). Spurs får også en bortekamp mot Palace i en double gameweek. Spurs-spillere er generelt aldri dumt å ha på laget, og spesielt nå som det nærmer seg double gameweek ville jeg investert i en eller to fra Spurs.

Tips til spillerkjøp:

Gabbiadini, Marcos Alonso, Walker, Kane og Tadic.

Tips til spillere å ha på benken:

Sanchez(følg med på hvordan situasjonen med Wenger utvikler seg), Iwobi, Chamberlain, Martial og Rashford(spesielt om Ibra får suspensjon).

Spillere man bør kvitte seg med:

Uniteds forsvarsspillere(flere blanks fremover og vanskelige bortekamper i double gameweek), Defoe(blank denne helgen, og vanskelig bortekamp mot Boro i double gameweek), Capoue og Zlatan. Matt Phillips virker også å ha kjølnet sikkelig.

Wildcard tips:

Det ville jeg ha brukt denne helgen. Kun 4 kamper denne helgen og flere kommende double gameweeks. Da er det lurt å planlegge avslutningen på sesongen nå.

Triplecaptain tips:

Kane og Walker får snart en fin double gameweek. Costa, Hazard og Alonso vil få en fin double gameweek med Watford hjemme + én annen kamp.

Benchboost:

Om man klarer å få alle 15 spillere i aksjon denne helgen vil man tjene rått med poeng. De fleste vil nok slite med å stille 11 spillere som skal i aksjon.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!