I denne artiklen tar jeg uhøytidelig for meg Tippeligaen 2013 fra bokstaven A til bokstaven Å. Tippeligaen åpner i dag, med kamp mellom Viking og Molde

N-Å

Nei til flere utlendinger i Tippeligaen! Dette er hvertfall holdningen til flere mediesynsere, som synes at vi legger tett opptil smertegrensen nå.

Brann sin toppscorer, Kim Ojo, forsvant til Genk

Ojo snakket med Gud og bestemte seg for å forlate landet. Som vi husker gikk hardt ut å sa han ikke ville være i Brann, ble så sint når de prøve å selge han, før han tilslutt gikk til Belgiske Genk på andre forsøk.

Pusic skal bli Brann sin toppscorer etter Ojo sin overgang. Han har hatt noen gode treningskamper og puttet tre mot Bryne.

Quartfestivalen er kanskje en begivenhet som ikke bør falle på en tippeliga helg, om vi skal forsette tankegangen som mener at det er skadelig for norsk fotball at det er full serierunde samme helg som den berømte helgen i Holmenkollen er.

Molde skal utfordres på nytt av Rosenborg i år

Rosenborg er den heteste utfordrer til tittelen utenom Molde. 2 år uten gull i Tippeligaen kostet Janne Jönnson jobben i fjor. Ny trener ble som vi kjenner Per Joar Hansen, som hadde ført U21 gutta til EM.

Sensasjonelt er kanskje ordet flere ville ha brukt om at Brian Dean valgt vekk flere klubber og gikk for å være trener/manger i lille Sarpsborg 08. Uten penger, uten handlekraft og med overhengende fare for å rykke ned.. Kanskje han har sett på Solskjær og hans suksess, og ønsker å gå samme vei? Tror noen skal fortelle han at Sarpsborg ikke har Kjell Inge Røkke..

Tarik Elyounoussi er spilleren de fleste i tippeligaen ønsker å ha i sitt lag. Så gjenstår det å se om Tarik kan bli toppscoreren Rosenborg er på jakt etter.

U21 landslaget skal være med i sommerens Europamesterskap som må ansees å være en seier for rekrutteringen i Norge som har vært under sterk kritikk det siste tiåret. En bekreftelse på at vi gjør noe rett i vårt ungdomsarbeid.

Vålerengen starter sesongen med ny trener og en ny brennhet spiss. Kjetil Rekdal har strålt seg i mediens søkelys hele vinter, mens Torgeir Børven har bøttet inn 9 mål på 8 kamper. Kan dette bli sesongen overaskelse?

WEB, da tenker jeg på internett og ikke den engelske dommeren med en ekstra B i navnet. Det foregår en kamp på nettet om hvem som er best, og mediepenger deles ut etter dette. Vær aktiv på din klubbs webside!

X-faktor eller overaskelesesmoment? Hvem imponerer i Tippeligaen 2013? Får vi flere utlandsproffer i år, vender noen hjem? Spørsmålene er mange og står klar til å besvarers i løpet av månedene som kommer..

Yndestad, Hans Åge går inn i sin 11 sesong for Tromsø. Kan Tromsø heve seg og ta medalje igjen med ny trener etter at Per Mathias Høgmo valgte å pakke sakene sine å dra?

Zdeněk Ondrášek (Tromsø) ble toppscorer i 2012, sammen med Peter Kovacs. Kan han gjenta bedriften, eller får vi en ny storscorer i Tippeligaen?

Frode Lafton i sin 20 strake sesong for Hønefoss..

Æren i behold! Skadeplagete Hønefoss spiller Frode Lafton må trolig få protese når karrieren er slutt. Frode (37) er klar for sin 20 strake sesong som Hønefoss spiller. Legen anbefaler han å legge opp, men han nekter..

Ønsker herved alle tilhengere, spillere, ledere og alle rundt fotballen lykke til i sesongen 2013. Måtte det beste laget vinne, men Brann stadion erobrer dere ikke! 🙂

Årets tippeliga avsluttes søndag 10 November 2013. Da møter tittelforsvarer (Molde) Start hjemme og tittelutfordrer (Rosenborg) møter Lillestrøm hjemme.