Sesongstarten nærmer seg med stormskritt, og hva er vel da mer naturlig enn å klinke til med ett tabelltips? Jeg kommer ikke på noe. Jeg legger hodet på blokka og skal prøve å spå utfallet av Premier League 15/16 sesongen. 

Det finnes selvfølgelig uttallige ulike måter å utføre ett tabelltips på, men jeg fant ingen som jeg følte var utfyllende nok. Derfor har jeg innført mitt eget lille system for å plassere lagene. Tabelltipset mitt er basert på ett poengbasert system. Jeg har innført fire ulike katagorier lagene kan score poeng i. De katagoriene er som følger:

 1. Første 11’eren til hvert lag vil rangeres fra 1-10 poeng.
 2. De 3-5 spillerene som vil spille en stor rolle i rotasjonen rangeres fra 1-8 poeng.
 3. De 3-5 spillerene som vil spille en mindre rolle i rotasjonen rangeres fra 1-6 poeng.
 4. Manageren til hvert lag rangeres fra 1-6 poeng.

Jeg håper dette systemet virker fornuftig for alle, jeg føler i hvert fall det gir en god analyse for hvert lag inviduelt og satt opp mot hverandre. Systemet mitt strekker seg dermed fra 4-30 poeng.

 

 1. Chelsea
 2. Arsenal
 3. Manchester United
 4. Manchester City
 5. Liverpool
 6. Tottenham
 7. Southampton
 8. Crystal Palace
 9. West Ham
 10. Everton
 11. Swansea
 12. Stoke
 13. Newcastle
 14. Aston Villa
 15. WBA
 16. Bournemouth
 17. Sunderland
 18. Watford
 19. Norwich
 20. Leicester

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!