Nå nærmer Premier League seg starten og det er mange med hjerte i engelsk fotball som ikke kan vente på at det skal starte. Så langt har jeg kommet meg igjennom den nedre halvdelen av tabellen, å nå begynner den øvre delen av tabellen. For å minne opp hukommelsen om hvordan tabelltipset mitt ser ut så langt, så slenger jeg inn lista her:

10. Crystal Palace
11. Swansea
12. Aston Villa
13. Stoke
14. Newcastle
15. Sunderland
16. Bournemouth
17. West Brom
18. Watford
19. Leicester
20. Norwich

Så da kommer tipsene mellom 9.plass og 6.plass

9.plass: West Ham

West Ham har så langt ikke vist seg fra sin sterkeste side når de har spilt Europa League kvalik. Men de har hvert fall vist at de har blitt et mye aggressivere lag med flere røde kort i EL kvaliken. Tror West Ham vil vise seg frem på både godt og vondt å dermed ende på en 9.plass.

8.plass: Southampton

Southampton har gjort seg til et lag som kan være med å kjempe høyere hvis de klarer å holde på de beste spillerne sine. Men de har gjort det bra på overgangsmarkedet de siste årene og det er ingen unntak dette året. Juanmi, Stekelenburg og Claise er nok de beste dette året.

Koeman
Koeman har fått det til bra i Southampton.

 

7.plass: Everton

De blå fra Mersyside må nok se seg slått av by naboen denne sesongen også. Selvom det ikke er gjort noen store forandringer i laget, så tror jeg de må styrke litt mer før de kanskje kan kjempe om topp 4. Det store positivet denne sesongen er at Deulofeu er tilbake.

6.plass: Tottenham

London klubben nok bite i det sure eplet denne gangen også å ikke havne i CL i 2016/2017 sesongen. Har blitt kvitt mye dødt kjøtt i laget og fått inn noe nytt blod, men det vil nok ikke holde. Forsetter Kane som i fjor sesongen, så kan det bli farlig, men det vil ikke være nok.

Kane
Kane må forsette der han slapp i forrige sesong.
SHARE
Previous articleMeld deg på vår Premier League Fantasy Manager Liga!
Next article11. plass: – Han kan sette fyr på ligaen
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!