De fleste som har fulgt med i det siste har fått med seg at Mario Balotelli gikk til franske Nice gratis fra Liverpool. Dette er en overgang jeg tror Balotelli trenger for å komme tilbake til sitt gamle jeg.

Grunnen er også veldig enkel, Balotelli fikk ikke være den spillertypen han ønsket, noe som er en arrogant/sjefete spiller i Liverpool og i sin andre periode i Milan.

I Nice vil han bli sett på den største stjerna i laget og derfor også vil egoet til Balotelli gå rett til topps. Personlig vil jeg si at Balotelli er best når han får lov til å være den sjefete/arrogante typen, samt at han får gjøre som han vil til en viss grad.

image
«Super» Mario med to tommeler opp etter å ha signert for Nice.

De som fulgte med i helgen fikk vel også med seg at Balotelli scoret 2 mål i debuten sin mot Marseille og var delaktig i at Nice slo Marseillie 3-2.

Så gjenstår det å se om dette er starten på en «ny» karriere for «Super» Mario.

 

 

SHARE
Previous articleLes deg opp før den 24 OBOS-runden
Next articleMartin Ødegaard ikke med på Real Madrids lagbilde..
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!