Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

 

Les også:

Premier League fantasy ble avsluttet sammen med at teppet gikk ned for Premier League 2016/17. Vi kan dermed kåre en vinner av vår liga i det offisielle spillet fra Premier League. 

Vinneren av ligaen ble Stian Karlsen med sitt Texasslim. 

Totalt kom Stian på 711 plass av 4,503,345, noe som i seg selv er rimelig imponerende. Texasslim fikk total 2404 poeng, noe som er 319 (!!!) poeng mer enn undertegnede. 

Liverpoolsupporteren fikk hele 101 poeng i seriefinalen, og kunne dermed holde unna konkurrentene i kampen om Fotballblogg1 tronene. 

Stian Karlsen ble altså den 96 beste nordmannen i Fantasy, noe som forteller om hvor mange nordmenn som faktisk spiller Fantasy. Til sammenligning var undertegnede den 13500 beste nordmannen, og 281,359 beste av de totale 4,503,345. Imponerende av Stian.

Stian vinner dermed vår premie som er gavekort fra Unisportstore.no på 500 kroner som han får straks han sender sin epost adresse til oss på post@fotballblogg1.com. 

Fotballblogg1 takker alle som har vært med i årets sesong, og ønsker alle vel tilbake om 80 dager – Da er vi på an igjen! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!