I går falt nyheten om at Tito Villanova trekker seg som Barcelonatrener, og avisene er i gang med spekulasjonene om hvem som skal ta over. En av hovedkandidatene er selvfølgelig Tottenhams Andre Villa-Boas..

I følge mange bookmakere er det fire hete kandidater til å overta jobben for kanskje verdens beste klubb. Tidligere Barcelona spiller Luis Enrique, Marcelo Biesla, Liuis Carreras og Tottenhams Andre Villa-Boas.

I følge spanske medier så skal Villa-Boas ha en klausul i kontrakten med Tottenham om Barcelona-jobben, og ha en løslatelsefee på 110 millioner.

Selv nekter Andre Villa-Boas å snakke om jobben, og vil ikke kommentere saken engang.

Tidspunktet kommer svært ubeleilig i alle disse overgangspekulasjoners tid. Tottenham er i desperat jakt på en ny spiss, da de merket på sesongen i fjor at å kun ha 2 spisser i troppen kan koste dem dyrt. Dessverre har alle forsøk de har gjort vist seg mislykkede, uten at vi vet grunnene for det. Nevner her Benteke, David Villa.. de som ikke er nevnt er ikke glemt.

Kan Tottenham holde på Bale samtidig jakte ny toppspiss når plutselig trenersituasjonen er uavklart?

Om Andre Villa-Boas skulle gi seg i Tottenham nå, hvem skulle ta over? Kunne vi ende opp med svartper her? Kan vi miste både trener og signeringer på disse spekulasjonene?

Jeg håper Andre Villa-Boas blir og en ny spiss er på plass innen kort tid. Prøver å ikke tenke på hva som skulle skje om de andre alternativene slår til…

-Bjørnar