Tottenham kjøpte den 6 juli, den Brasilianske landslagspilleren Paulinho for £17,5 millioner. Dette er den største overgangsummen Tottenham hadde betalt for en spiller, og en overgangsrekord som holdt nesten en måned.

José Paulo Bezerra Maciel Júnior, som han egentlig heter, men kalt Paulinho. Paulinho er best beskrevet som en boks-til-boks midtbanespiller med veldig høy arbeidsrate. I tillegg er Paulinho en dødballspesialist. Paulinho ble født 25 juli 1988 i Sau Paulo i Brasil. Han er 182 cm høy.

Paulinho har flyttet en del på seg i løpet av karrieren, selv om han bare er 25 år gammel. Han gikk ungdomsårene i den Brasilianske klubben Pão de Açúcar, men når han ikke klarte å nå a-laget, flyttet han til Litauen og FC Vilnius. To sesonger senere rykket FC Vilnius ned, og Paulinho gikk til Polen og ŁKS Łódź. Han fikk 1 sesong i Polen før han flyttet hjem til Brasil og barndomsklubben Pão de Açúcar sommeren 2008.

Etter en suskessfull sesong i Pão de Açúcar, ble han kjøpt av Serie B (Brasil) klubben Bragantino. I 2009 ble storklubben Corinthians var på denne spilleren, og fikk han først på lån før han ble signert. Han kom på årets lag i Brasil i både 2011 OG 2012. Han fikk 86 kamper og 20 mål for Corinthians før han ble signert for Tottenham nå i sommer.

Paulinho ble også valgt ut til å spille sommeren Confederation cup for Brasil, og det hele endte med seier. Paulinho fikk prisen som turneringens tredje beste spiller. Han har tilsammen 17 landskamper for Brasil og har scoret 5 mål.

Og tilslutt en liten video av denne spennende signeringen: