fiche-stade-rennais-2015-2016-dembele-ousmane

Navn: Ousmane Dembélé
Nasjonalitet: Fransk/Mali
Født: 15. Mai 1997
Tidligere klubb: Stade Rennais B, Stade Rennais FC
Klubb: Borrusia Dortmund
Posisjon: Offensiv midtbane/ving

Torsdag ettermiddag bekreftet Borrusia Dortmund å ha kommet til enighet med Stade Rennais om en overgang for supertalentet Ousmane Dembélé. I den anledning er det på sin plass med en speiderraport for oss som kanskje ikke har fått sett alt for mye til franskmannen.

Dembélé ble flyttet opp til Rennes A-lag til årets sesong etter å ha spilt for både u-19 og B laget. Han fikk sin debut for A-laget i 2-0 seieren over SCO Angers 6. November. Kampen etter fikk han sin første start mot Bordeaux og takket for tilliten med å score 1-0 målet. Kampen endte 2-2.

Dembélé beskrives som en driblesterk midtbanespiller, som kan spille på alle posisjoner bak en spiss i det velkjente 4-2-3-1 systemet. Han er god med begge bein, og har sin spisskompetanse i en mot en situasjoner. Han har også et bra sluttprodukt med imponerende 12 mål og 5 assist på 25 kamper. Han ble fort den store snakkisen i League 1 og «hele» fotballeuropa lå langflat etter 18 åringen.

Så var det til slutt Dortmund som trakk det lengste strået. Det spekuleres i at Dembélé skal erstatte en Aubameyang som vistnok skal være aktuell for større klubber. Det blir spennende å se om ungutten kan kjempe seg inn på Dortmund-laget allerede første sesongen og å se hvordan han tar nivået i Bundesliga.

SHARE
Previous articleFantasy manager – Disse ble satt opp i runde 37
Next articleFantasy manager – Disse ble satt NED i runde 37
Henrik Haugen
Henrik Haugen, 20 år fra Røa. Spilt over 10 år på Røas ungdomslag uten å få testimoial - meget skuffende. Som alle andre nordmenn elsker jeg engelsk fotball, veldig glad i statistikk og kan skremmende mange draktnumre utenat. Jeg er ikke spesielt religiøs. Hadde det eksistert en gud så hadde jeg fått tildelt et helt annet lag en Newcaslte, men sånn er det blitt og jeg er fornøyd med det. Twitter: @haugenhh

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!