Natt til fredag sprakk nyheten om at RBK sin hovedtrener Eirik Horneland hadde avgått som trener for den norske storklubben Rosenborg. 

Det var Rosenborg sitt eget nettsted som slapp nyheten: 

Eirik Horneland slutter som trener i Rosenborg. På et møte etter kampen mot Bodø/Glimt ble Horneland og klubben enige om å avslutte samarbeidet.

Etter en blytung start på årets sesong, med manglende prestasjoner og resultater, er det naturlig at jeg som øverste sportslig ansvarlig i RBK må ta ansvaret for manglende sportslig framgang, sier Horneland til rbk.no.

RBK står med fattige ett poeng etter tre kamper i Eliteserien. Torsdag kveld tapte trønderne hjemme mot Bodø/Glimt.

Selv stakk Horneland med halen mellom bena etter tapet for Bodø/Glimt og nektet å prate med pressen. Rett i møte med styreleder Koteng som ikke var nådig i sin dom. 

Rosenborgs neste kamp spilles søndag kveld borte mot Brann. Det er ennå ikke kjent hvem som leder trønderne i det oppgjøret.

 Allerede nå spekuleres det fra mediene sin side hvem som blir ny trener i Rosenborg. Etter å ha famlet litt i blinde under Horneland er det forventet at resurssterke Rosenborg skal «shake the moneymaker» og dra inn en storfisk på trenerfronten.
 
Hvem tror du blir ny trener? 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!