Det var brukt både heftig taktikk, overgangsfinter og raske sålevendinger når NFF fintet hele det norske pressekorpset opp i pølseboden og holdt den nye landslagsjefen hemmelig helt til de siste minutt!

For NFF klarte nemlig å holde kortene så tett til brystet at ingen medier viste om hvem som ble den neste norske landslagsjefen før Lars Lagerback ble smuglet inn i spillertunellen på vei til pressekonferansen. 

NFF innrømmer at det hele var litt spontant, men forteller at det gikk litt sport i det hele på slutten. På pressekonferansen ble de konfrontert med om ikke dette var ett barnslig påfunn, men NFF avfeide det hele med at såpass måtte de ha lov med alt som media tillater seg.

For det var egentlig Svein Graff og Nils Johan Semb som skulle møte Lagerback på Ullevål onsdags morgen. Graff var tidlig ute og oppdaget at pressen hadde fått nyss i det. Han ringte til Semb som dermed fikk med seg en annen fra NFF og smuglet Lagerback ut bakveien, mens Graff oppholdt journalistene.

På vei til Ullevål ble Lagerback byttet over i en privat bil, mens Semb kjørte til Ullevål og møtte de ventende journalistene. Mens han gjorde dette ble Lagerback smuglet inn til NFF sine kontorer på nasjonalarenaen. Til og med NFF sine ansatte ante ikke hvem som satt inne på ett kontor og ventet, i frykt for lekkasjer. 

Så der satt alle journalistene kl 12 klar for pressekonferanse med presentasjon av den nye norske landslagsjefen og ante ingenting. President Svendsen, Semb og kommunikasjon sejf Yngve Haavik pinte de enda litt med å spasere alene inn til pressekonferansen. Ett undrende pressekorps så seg om etter den nye norske landslagsjefen, før han ble smuglet inn og kom som ett troll i en eske. 

Synes du dette var ett artig stunt fra NFF? 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!