Martin Andresen vinner garantert IKKE seriemesterskapet

Jeg har lekt litt med tabellkalkulator, og satt sammen resultatet av de siste 4 serierundene samt hengekampen til Tromsø. Med dette presenterer jeg resultatet av Tippeligaen 2012, slik jeg tror den vil se ut i midten av November. Jeg kan avsløre såpass mye at jeg tror at Tippeligaen 2012 blir avgjort allerede i neste serierunde, runde 28, da Strømsgodset tar i mot Rosenborg og Molde må reise til Alfheim og spille mot Tromsø.

Den 27 serierunden spilles til helgen, og Tromsø spiller søndag samt hengekampen fra den 16 serierunden borte mot Sandnes Ulf på onsdag om 1 uke.  Dette er resulatene jeg tror på:

Noe som igjen vil gi denne tabellen etter 27 serierunden:

Den 28 serierunden spilles 2-5 november og i følge mine kalkulasjoner kommer dette til å være serierunden hvor seriegullet avgjøres. Topp 4 møter alle hverandre, og noen må tape poeng. Strømsgodset – Rbk og Tromsø – Molde. Her er mine spådommer:

Noe som igjen vil gi følgende tabell:

Runde 29 spilles samtidig 11 November, da alle kampene siste 2 serierundene skal spilles samme dag, samme tid for at ingen skal få noen konkurransefordel. Jeg tror det ender slik:

Noe som igjen vil gi denne tabellen før siste serierunde:

Siste serierunde spilles slik den 29 spilles, samme dag, samme tid, den 18 November. Her tror jeg resultatene blir:

Som igjen vil gi den endelige tabellen:

Min konklusjon blir altså uendret bunn, der Sandnes Ulf og Stabæk rykker direkte ned. Derimot tror jeg at Fredrikstad klarer å redde stumpene fra en kvalikkplass og Songdal må ta kampen med lagene fra Adeccoligaen.

Jeg tror altså Molde vinner serien foran Rosenborg med Strømsgodset på tredjeplass. Selv om Tromsø har kommet sterkt på slutten, har jeg troen på at Brann sin gode form varer helt ut og Brann kaprer 4 plassen på bedre målforskjell enn Tromsø.

Understreker at dette er mitt forslag, og mottar gjerne motforslag 🙂