Det har blåst kraftig rundt Lars Arne Nilsen i Brann, og tidligere i måneden fikk han sparken fra Brann. Allerede tirsdag kan han være klar for ny klubb!

Søndag fikk Lars Bohinen nok ikke overraskende sparken etter veldige dårlig start på sesongen. Aalesund er i øyeblikket tabelljumbo i Eliteserien. Fem poeng skiller opp til Start på plassen foran. Før helgens runde var det ganske klart at det var vinn eller forsvinn for den tidligere norske landslagspilleren Lars Bohinen i trenerstolen på Color Line. 

Allerede mandag melder NRK at Lars Arne Nilsen er i samtaler med AAFK om den ledige trenerstillingen. Lars Arne sin familie har hele tiden bodd i Volda og mandag skal bergenseren være observert på Color Line Stadion.

Om LAN er riktig mann for Aafk mener vi i Fotballblogg1 at det ikke er noen tvil om. Allerede før han fikk sparken i Brann lanserte vi i Fotballblogg1 LAN som ny trener for AAFK på twitter. Den defensive strukturen LAN kan bringe inn i Aafk vil gjøre at Aafk overlever Eliteserien 2020. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!