Den 27. runden i Premier League går mot slutten, og avsluttes i kveld med møtet mellom Chelsea og West Bromwich på Stamford Bridge. En mann som kommer til å bite negler gjennom samtlige nitti minutter er Antonio Conte.

Etter Chelseas svake prestasjon i den siste tiden står de nå med fem poeng på fem kamper, og ryktene svirrer allerede om managerbytte. Antonio Conte kom til Chelsea i juli 2016 og satt sitt preg på Premier League med en gang og vant ligaen i sin første sesong, men årets sesong er ikke like positiv for Conte og hans menn. Før kveldens kamp ligger Chelsea på femte plass med 50 poeng. Dersom de skulle tape kveldens kamp mot West Bromwich, hjemme på Stamford Bridge, vil det bli Chelseas tredje tap på rad og de vil bli forbigått av Tottenham og liggende utenfor topp fire.

På motsatt banehalvdel står Alan Pardews menn med et håp om å komme seg ut av nedrykkssonen. Men det blir ingen enkel jobb, syv poeng er det som skiller West Bromwich og tryggheten fra nedrykk. Selv mot et formsvakt Chelsea blir det en hard kamp om poengene i kveld. Alan Pardew tok over styringen i West Bromwich sent i november i 2017 og skulle redde klubben fra nedrykk, noe han foreløpig ikke har lykkes i, og West Bromwich ligger på 20. plass.

Om Antonio Conte klarer å klamre seg til topp fire og kjempe for å beholde sin plass som manager for Chelsea eller kan Alan Pardew få med seg noen mye trengte poeng i kampen ut av nedrykksonen får vi svar på i kveld.

Kampen kan sees, i kveld 21:00, på TV2 Sport Premium eller TV2 Sumo.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!