1 juli åpner det som ser ut til å bli tidenes overgangsvindu hvor pengene flommer som aldri før. Vi bringer deg her det siste og sykeste innen rykter..

TV avtalen i England gjør at pengene florerer som aldri før og gjør at det forventes tidens overgangsvindu denne sommeren. Hvem blir sommerens store overgang? Holder Tottenham på alle spillerne sine? Hvor mange Southampton spillere kjøper Liverpool? Selges Christiano Ronaldo? Kommer Lewandoski til Premier League? Lacazette? Mbappe? Følg med..

Hold deg i nærheten av fotballblogg1 for å følge sommerens rykter!

RYKTEBØRSEN 10 juli 2017

Chelsea ledelsen er i fyr og flamme etter at Manchester United vant kampen om spissjuvelen Romelu Lukaku, og nå skal i følge Daily Star United gå etter en annen av Chelsea sine overgangsobjekter – Tiemoue Bakayoko. Monaco spilleren har vært linket med Chelsea i hele sommer, men nå vil ryktene ha det til at United har kastet seg inn i kampen.. 

Overgangen til Alex Sandro fra Juventus til Chelsea lar vente på seg, og dermed har Chelsea begynt å se om seg etter erstattere. I følge Daily Mail har de forespurt seg om Danilo fra Real Madrid. 

I følge Daily Mail er tidligere Tottenham spiller, Paulinho på vei til Barcelona. Paulinho som spiller i Kina om dagen, håper å signere for Barcelona denne uken. 

I følge Daily mirror gjør Arsene Wenger seg klar for ett tredje bud på vingen Thomas Lemar fra Monaco. Forrige budet var i størrelse på rundt £45 millioner, men Wenger skal være villig til å gå høyere enn dette. 

Stoke og Newcastle kniver om å signere Manchester City stopper Fabian Delph i følge Daily Mirror. 

I følge The Sun er Wojciech Szczesny langt fra fornøyd med å bli utelatt av Arsenal sin pre-season tour, men det betyr også at han er ett skritt nærmere en permanent overgang til Juventus. 

Jesus Navas har blitt frigitt fra kontrakten med Manchester City, og Newcastle seier opp som en av de sterkeste kandidatene til å signere skal vi tro Daily Mirror. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!