1 juli åpner det som ser ut til å bli tidenes overgangsvindu hvor pengene flommer som aldri før. Vi bringer deg her det siste og sykeste innen rykter..

TV avtalen i England gjør at pengene florerer som aldri før og gjør at det forventes tidens overgangsvindu denne sommeren. Hvem blir sommerens store overgang? Holder Tottenham på alle spillerne sine? Hvor mange Southampton spillere kjøper Liverpool? Selges Christiano Ronaldo? Kommer Lewandoski til Premier League? Lacazette? Mbappe? Følg med..

Hold deg i nærheten av fotballblogg1 for å følge sommerens rykter!

RYKTEBØRSEN 11 JULI 2017

I følge Daily Express kan vi få en travel måned foran oss når både Manchester United og Chelsea skal forsette å forsterke laget sitt før sesongen. Manchester United skal i følge avisen fremdeles være svært interesserte i å hente Real Madrid sin Alvaro Morata på tross av at de har signert Lukaku. 

I samme avis kan vi lese at Chelsea har nå rettet øynene sine mot Pierre Emerick-Aubameyang i håp om å skaffe seg en spiss før sesongen starter. 

Men United må skaffe penger også skal vi tro Daily Express. Anthony Martial er på vei ut dørene og Roma kan stå for turen. Prislappen på £30 millioner skremmer derimot den italienske klubben.

I følge Daily Star så jobbes det i kulissene med å så Southampton sin Virgil van Dijk klar for Anfield og Liverpool før sesongstart.

Arsenal skal ha lagt inn bud på Eintracht Frankfurt sin unge stjerne Aymen Barkok, skal vi tro Daily Star. 

I følge Daily Telegraph så er Alexis Sanchez svært misfornøyd med at en overgang ikke er kommet gjennom, men forbereder seg nå på ett siste år i Arsenal. Prisen på £90 millioner skal ha skremt vekk alle som ville by på stjernespilleren.

The Independet melder at Manchester United skal være på vei til å signere Ivan Perisic som tjener til livets opphold i Inter. Dog kan prislappen på £50 millioner skremme de fleste fra å kjøpe midtbanespilleren.

I følge Daily Mirror har Jose Mourinho bedt Manchester United eier Ed Ed Woodward om å gi Tottenham ett tilbud på Eric Dier de ikke kan si nei til. Budets størrelse skal være så høyt som £60 millioner. 

Ikke alt er fryd og gammen i Tottenham skal vi tro Daily Mirror. Forsvarer Kevin Wimmer skal ha uttalt at han ønsker å forlate de liljehvite for å få fast spilletid. 

I følge The Sun kan Tottenham prøve å kuppe Leicester sitt ønske om å kjøpe Manchester Citys Kelechi Iheanacho. Dette skal alt være i ett ledd på å forsøke å skynde overgangen av Kyle Walker i motsatt retning. 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!