1 juli åpner det som ser ut til å bli tidenes overgangsvindu hvor pengene flommer som aldri før. Vi bringer deg her det siste og sykeste innen rykter..

TV avtalen i England gjør at pengene florerer som aldri før og gjør at det forventes tidens overgangsvindu denne sommeren. Hvem blir sommerens store overgang? Holder Tottenham på alle spillerne sine? Hvor mange Southampton spillere kjøper Liverpool? Selges Christiano Ronaldo? Kommer Lewandoski til Premier League? Lacazette? Mbappe? Følg med..

Hold deg i nærheten av fotballblogg1 for å følge sommerens rykter!

RYKTEBØRSEN 29 JUNI

I følge Daily Mirror jakter Chelsea på Roma forsvarer Kostas Manolas etter hans overgang til Zenit St Petersburg ser ut til å drøye ut i tid..

Manchester City står alene og på toppen i jakten på Arsenals stjernespiller Alexis Sanchez etter at Bayern Munchen skal ha trukket seg ut av kampen grunnet den økende prisen på spilleren skal vi tro Daily Mirror.

Tottenham skal i følge Daily Mirror har sett seg ut AC Milan sin Suso som ett mulig overgangsobjekt. Den 23 år gamle spanske angriperen heter egentlig Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre, så det er bare å begynne å pugge stavelser. 

I følge Daily Star skal Chelsea ha satt seg villig til å låne ut deres spiss Diego Costa i påvente av ett eventuelt salg.

Alvaro Morata skal i følge Daily Star ha avbrutt sin bryllupsreise for å reise tilbake til Madrid for å fullføre sin overgang til Manchester United.

Ikke alle ønsker å flytte på seg, og i følge Daily Star har Manchester Uniteds Anthony Martial nektet for å flytte på seg i ett lån til Premier League rival Arsenal.

I følge Daily Telegraph har Arsenal fått sitt bud på 30 millioner pund for Monaco ving Thomas Lemar avslått.

I følge Daily Mail har Chelses fått konkurranse fra Paris St Garmain i kampen om Juventus spiller Alex Sandro. 

I følge Daily Express er Manchester United på vei til å signere Middlesborough sin midtbanespiller Marten de Roon.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!