I morgen er det transfer deadline day og vi bringer deg her det siste og sykeste innen rykter..

TV avtalen i England gjør at pengene florerer som aldri før og gjør at det forventes tidens overgangsvindu denne sommeren. Hvem blir sommerens store overgang? Holder Tottenham på alle spillerne sine? Hvor mange Southampton spillere kjøper Liverpool? Selges Christiano Ronaldo? Kommer Lewandoski til Premier League? Lacazette? Mbappe? Følg med..

Hold deg i nærheten av fotballblogg1 for å følge sommerens rykter!

RYKTEBØRSEN 30/08 2017

I følge The Daily Telegraph skal Chelsea har gitt Everton ett bud på £25 millioner pund for Evertons Ross Barkley. Engelskmannenn har vært i unåde hos manager Ronald Koeman etter han uttalte at han ville vekk fra klubben. I hele sommer har det versert rykter om at Barlkey er på vei til London, men nå kan de se ut som at Chelsea prøver å sette kjepper i hjulene på dette, og føre Barley til en annen del av London.

Chelsea skal vistnok bruke enda mer penger skal vi tro Daily Mirror. For Swansea sin spiss Fernando Llorente skal være ønsket på Stamford bridge, skal vi tro den engelske avisen. Med Diego Costa på vei ut dørene i Chelsea, skal Llorennte være tiltenkt en rolle som backup til Morata.

Stoke er ikke ferdig å handle før overgansvindet, og har nå kastet seg inn i jakten på Manchester City sin stopper Fabian Delph, skal vi tro Daily Mirror. Stopperen kom til Manchester City for en rekordsum, men kan ikke skryte av å ha imponert i den lyseblå drakten. Om Stoke tenker ett lån eller kjøp, vites ikke.

I følge den kanksje mindre populære avisen The Sun, er det kun arbeidstilatelsen, eller innreisetilatelsen som gjenstår før Serge Aurier er Tottenhamspiller. En tidligere dom hindrer spilleren å reise til England, men Tottenham håper at dette skal bli omgjort innen deadlineday.

I følge The Sun skal Diego Costa kanskje være på vei vekk i en låneavtale til spanske Las Palmas. Dette vil eventuelt være i påvente av overgangsnekten som Atletico Madrid har fram til 1 januar, hvor «alle» regner med at Diego Simeone kjøper den brasilianske spissen.

West Ham sitt forsøk på å kjøpe William Carvalho kan ha møtt uventet motstand, ettersom pengesterke Monaco skal ha kastet seg inn i kampen om spilleren, skal vi tro den engelske avisen Daily Mirror.

Flere engelske medier melder i dag at Alex Oxlade-Chamberlain alikevel IKKE skal til Stamford Bridge, etter å ha fått kalde føtter. Ett ønske om heller å spille for Jurgen Klopps Liverpool skal være noe av begrunnelsen.

Til slutt er det Leicester sin Danny Drinkwater som i følge Sky Sports skal ha levert inn transfer-request, ett skriftlig ønske om å forlate klubbben. I følge Sky skal det være Chelsea som er aktuell for en overgang for den engelske midtbanespilleren, men det er uenighet om prisen som står i veien for overgangen.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!