1 juli åpner det som ser ut til å bli tidenes overgangsvindu hvor pengene flommer som aldri før. Vi bringer deg her det siste og sykeste innen rykter..

TV avtalen i England gjør at pengene florerer som aldri før og gjør at det forventes tidens overgangsvindu denne sommeren. Hvem blir sommerens store overgang? Holder Tottenham på alle spillerne sine? Hvor mange Southampton spillere kjøper Liverpool? Selges Christiano Ronaldo? Kommer Lewandoski til Premier League? Lacazette? Mbappe? Følg med..

Hold deg i nærheten av fotballblogg1 for å følge sommerens rykter!

RYKTEBØRSEN 4 JULI

Everton har vært svært aktive på transfermarkedet så langt, og brukt mye penger. Men de skal i følge engelske medier ikke være ferdig. Neste på listen er Oliver Giroud som skal være på vei ut dørene på Emirates etter at Arsenal skal signere Lacazette. Dette skal være for å dekke inn plassen for Romelu Lukaku som skal være på vei vekk fra Everton. I følge The times står Chelsea og Manchester United i førersetet når det gjelder signeringen av den belgiske spissen.

Chelsea sin jakt på venstrebacken fra Juventus, Alex Sandro, kan vise seg å bli dyr. Faktisk så dyr at vi snakker om en rekordsignering på 60 millioner pund hvis vi skal tro The Daily Telegraph. 

Tottenham er en klubb som ikke nevnes så mye i denne spalten om dagen, og det virker som Pochettinos men satser mest på å beholde spillerne sine enn å investere i nye. Dog våknet det liv i ryktene om Sporting Lisboa sin midtbanespiller Adrien Silva igjen, og i følge The Sun skal budet være på 26 millioner pund. 

Det kan bli en rik sommer for Sporting Lisboa, for samme avis melder også at Arsenal planlegger å kjøpe William Carvalho and Gelson Martins fra samme klubb for en samlet sum av 70 millioner pund. 

Kanskje den største ryktet denne dagen er at West Ham er i samtaler med Javier Hernández om en mulig retur til England. Han ble populært kalt Chicharito når han spilte for Manchester United og spiller nå i Bundesliga for Bayern Leverkusen. West Ham skal i følge Daily Mirror betale 13 millioner pund for den unge spilleren. 

I følge Daily Record kan Gareth Bale være på vei til en sensasjonell retur til England, og til Jose Mourinho sitt Manchester United. Dette skjer dog bare hvis Real Madrid setter fingrene sine i sommerens heteste overgangsobjekt: Kylian Mbappe. 

I følge Daily Mirror er det Diego Costa som nekter å flytte til Kina som hindrer Chelsea å gjennomføre overgangen av Romelu Lukaku fra Everton til Chelsea. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!