Antonio Conte møtte torsdag pressen for første gang som Chelsea-manager.

Tv2 har gjengitt deler av hva den strene italiener svarte pressen:

Alle spillerne vet at jeg ser på hva de gjør på trening før jeg avgjør hvem som får spille kampene

Det er en stor ære for meg å komme hit. Dette er et nytt kapittel i livet mitt og i min karriere. Jeg ser frem til å jobbe i en fantastisk liga i et fantastisk land. Denne ligaen er kanskje den vanskeligste å vinne i hele verden. Det er 6-7 lag som kan vinne tittelen hvert år

John Terry skrev under på en ny kontrakt som spiller, og ikke i en annen rolle. Han er kaptein for laget, og jeg vil bruke ham som en samtalepartner fordi han kjenner klubben inn og ut. Terry vil derfor være kaptein om han får spille

Jeg ble født med press og press er ikke noe jeg bryr meg om. Det er normalt for meg. For meg handler det om å vinne pokaler, akkurat som det gjorde da jeg var spiller selv

Når jeg kommer til et nytt lag så vil jeg finne de riktige posisjonene for spillerne. I Italia likte jeg å si at manageren var en skredder, som må sy sammen det beste laget. I andre lag har jeg startet med en idé, og endret det etter hvert. Om jeg skal spille med tre eller fire bak er ikke viktig, det viktigste er viljen og inspirasjonen til spillerne

Hardt arbeid. Den eneste veien til å vinne kamper og vinne titler og Mesterligaen er hardt, hardt arbeid

Det er fantastisk. I denne ligaen er det mange gode spillere med et stort talent. Men det er også mange svært gode managere. Det er viktig for ligaen. En god manager må gjøre sine spillere bedre og klubben bedre. For meg er situasjonen fantastisk fordi dette er en strålende utfordring. Jeg er gleder meg til å konkurrere mot dem. Men denne ligaen er det ikke en konkurranse mellom managere, men mellom gode lag og gode spillere

Antonio Conte

Picture 1 of 10

Antonio Conte møtte torsdag pressen for første gang som Chelsea-manager.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!