I går fikk vi sjokknyheten om at Nicklas Bendtner, også kalt Lord Bendtner på nettet, var klar for Rosenborg og Norsk fotball. I dag kom smellen når lønnen ble lekket.. 

Det kom som lyn fra klar himmel, og de fleste ble sjokket når de hørte om at den tidligere Premier League spilleren og nåværende Championship spilleren Bendtner meldte overgang til Rosenborg.

Nå har den danske avisen  Ekstra Bladet lekket hva Bendtner tjener i Rosenborg. Han skal i følge avisen tjene 5 millioner kroner i året og blir dermed den best betalte spilleren i Norge. Samme avis skriver også at overgangsummen er på en «symbolsk» sum på 1 million. Med andre ord så er Nottingham Forest veldig glad for å kvitte seg med denne dyre spilleren, mens Bendtner tar ett kraftig lønnskutt for å komme til Norsk fotball. 

Bendtner var før ansett om en veldig stort talent, og ble i 2004 hentet til Arsenal sin ungdomsavdeling. Allerede i 2005 ble han tatt opp i A-stallen og fikk sin debut. Bendtner ble fort kjent som en som var veldig glad i alt som skjedde utenfor fotballbanen, og gjerne hvis det skjedde på en pianobar. Han fikk fra Arsenal til Wolfsburg i 2014, men presterte så dårlig og havnet i så mye utenomsportslig problemer at kontrakten hans ble terminert i 2016. Han signerte for Nottingham Forest hvor han til nå ikke har vært noe umiddelbar suksess med kun 2 mål på 15 kamper. 

Bendtner er også kjent på internett som Lord Bendtner, ett uttrykk som nok gjør narr av spilleren som mange mener har kastet vekk talentet sitt ved å ikke være i nærheten av seriøs nok. Dermed florerer det av Lord Bendtner bilder på nettet:

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!