Det var i helgen at meldingen kom at Premier League mester og Belgiske landslagspiller Eden Hazard hadde brukket ankelen. Nå er dommen klar…

Det var på landslagssamling med Belgia at den lettbente teknikeren hadde pådratt seg et ankelbrudd. Dette skjedde på trening i forberedelsene til landskampene mot Tsjekkia og Estland.

Hazard sluttet seg til landslagstroppen til Belgia etter å ha feiret seriegullet med Chelsea, men får seg nå en ufrivillig lang ferie. 

Akkurat hvor lenge denne ferien blir er det Chelsea selv som melder om. For Chelsea slapp nyheten om at Hazard sin operasjon var vellykket, og at han kommer til å være ute av trening i 3 måneder framover. Deretter starter opptrening. 

Eden Hazard gikk gjennom en suksessrik operasjon etter å ha pådratt seg et brudd i sin høyre ankel under trening med Belgias landslag. Han er forventet å være tilbake i trening om rundt tre måneder

Chelsea åpner sesongen med Community Shield-kampen mot Arsenal allerede søndag 6. august. Første Premier League-runde starter lørdag 12. august. Dermed går det nok en del serierunder før vi får se den toneangivende playmakeren igjen. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!