Dagen etter at The Sun publiserte artikkelen som stilte Tottenhams Danny Rose i dårlig lys, så er Danny Rose på pletten og unnskylder for sin oppførsel. 

Invervjuet skapte hissig stemning der venstrebacken fortalte åpenhjertig om frustrasjoner vedrørende klubbens overgangspolitikk og om misnøye med egen lønn.

Nå er han derimot raskt ute å unnskylder seg:

Etter å ha fått tid til å vurdere handlingene mine, anerkjenner jeg nå at timingen og måten ting ble sagt på var uklokt. Ordene mine var ikke ment å støte, og derfor vil jeg si unnskyld til styrelederen, manageren, lagkameratene mine og fansen. Jeg vil også ønske gutta lykke til før søndagens kamp mot Newcastle.

Ifølge Daily Mirror ble Rose ilagt en bot på to ukelønner for uttalelsene som kom på ett svært ubeleilig tidspunkt nå rett før sesongstart.

Rose sine uttalelser ble naturlig nok det mest diskuterte på Tottenham og manager Mauricio Pochettino sin pressekonferanse Fredag. Her kunne derimot manager Mauricio Pochettino bekrefte at Rose har en fremtid i klubben og han har beklaget uttalelsene sine. 

Rose er for tiden skadet og skal ikke spille mot Newcastle søndag.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!