Celtic annonserte i dag via hjemmeside og twitter at manager Ronny Deila gir seg straks sesongen er over. Den siste tiden har presset mot den norske manageren økt og derfor har valget for Deila vært å gi etter for presset.

Det hele toppet seg når Deila og Celtic røk ut for erkerival Rangers i helgen onsdag etter straffesparkkonkurranse.

Deilas kontrakt er en såkalt rullende ettårskontrakt, som betyr at begge parter kunne avslutte den til sommeren. Nå velger altså Deila å gjøre dette selv.

Det var et privilegium å bli utnevnt til Celtic-manager, en så vidunderlig fotballklubb, og jeg har nytt tiden min her. Jeg vil aldri glemme velkomsten jeg fikk på Celtic Park for nesten to år siden. Da jeg kom til Celtic visste jeg at jeg kom til en av verdens store fotballklubber

Nå starter jobben med å få inn en ny trener til den vanskelige og storkrevende jobben i Celtic.

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!