Det har lenge vært spekulert i hvem som blir den neste Barcelona-manageren, og managerne på ball-øya blir hyppig nevnt. Den nederlandske manageren og tidligere stjernespilller Ronald Koeman er en av de heteste på ryktebørsen. 

Ronald Koeman legger ikke skjul på at drømmen er å trene Barcelona, som han selv fikk nesten 200 kamper for. Den tidligere nederlandske stopperkjempen lover derimot Everton fansen at han skal bli ut sine 2 år som han har igjen på kontrakten med Everton. 

Han signerte før sesongen i fjor en 3års kontrakt og har derfor 2 år igjen. Til BBC avfeier derimot Koeman muligheten for at han blir Luis Enriques erstatter allerede i sommer. 

Jeg ser ikke meg selv som deres neste manager. Det er ingen sjanse for at jeg forlater Everton før kontrakten løper ut. Jeg har nevnt mange ganger hvilke ambisjoner jeg har, men det endrer ikke min posisjon i Everton.

 

Kilder: BBC, NTB

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!