Vi teller ned dagene til Premier League starter med nok en artikkel litt på siden av det vanlige. For den kamerunske landslagspilleren til Arsenal, Alex Song har litt av en ”rekord”, hvis jeg kan få lov å betegnet det som ”rekord”. Alex har nemlig 27 søsken…

Alex Song, eller Alexandre Dimitri Song Billong som han egentlig heter, ble født 9 september 1987 i Douala (Kamerun). Faren hans døde når han var 3, så ”onkel” Rigobert Song (bl.a. Liverpool og West-Ham / egetlig er han fetter) har hatt en mannlig innflytelse på gutten. Alex og familien flyttet til Paris, og på tross av morens nekt av fotballspilling, ble han oppdaget av Bastia sitt ungdomsakademi. Herfra og ut er mye en solskinnshistorie som har brakt Alex der han er i dag..

Alex giftet seg når han var 18, og i en alder av 22 er han pappa til 2. Han uttaler selv at familien hans er viktigst av alt, og selv om mener at han er tidlig ute med barn er det noen han har drømt om lenge.

I den seneste tiden har også Alex Song vært linket til Barcelona.

Jeg har prøvd å finne ut om disse søskene som Alex har, er hel søsken, eller halvsøsken. Dessverre finnes det ingen lett tilgjengelig info på dette, annet enn at han har 17 søstre og 10 brødre. Med tanke på at faren døde når han var 3, er det en enorm bragd om alle er helsøsken. Uansett er dette noen andre i Premier League må se seg langt etter å slå..

 

Kilder: Wikipedia, Arsenal offesielle webside, BBC.
 

Takk til Trond Andal for tips!