Premier League er kommet godt i gang, med nesten ¼ av sesongen spilt. Vi har tatt en titt på hvilke 3 spillere som har skuffet oss mest – i negativ forstand.

Les også:

Listen er vektet, slik at 1 plassen er den som har skuffet MEST. Vi har målt skuffelsen i form av forventning før sesongen.

3 største skuffelser:

Vi legger til at sesongen bare er ¼ ferdig, og ting kan snu seg. Skader osv påvirker en spiller mye i løpet av en sesong, men dette er basert på de 8 første rundene

  1. Wayne Rooney

wayne-rooney_2151228bWayne Rooney har rukket å bli 29 år, men mange snakker om at han har nådd sin høyde karrieremessig. Med fast spill i Premier League fra han var 16 år, har han spilt flere kamper enn en som normalt har nådd 34 år. I år har det blitt 7 kamper og 1 mål for Wayne som ikke har vært i nærheten av å prestere noe stort. Er Wayne over sin karrieretopp, eller har han bare dalende formkurve?

I fjor ble det 12 mål og 5 assist på  33 kamper, og han er ikke i nærheten av dette enda. Nå skal det legges til at Wayne er trukket lengre ned i banen, og at han blir involvert på en annen måte enn før.

Vil Wayne finne tilbake sitt gamle seg, eller vil nedturen forsette for Engelskmannen?

Rooney er den som nest flest har kvittet seg med i spillet Fantasy Manager. Hele 982,731 har Rooney blitt solgt. På tross av dette har han bare blitt satt ned 0,2 millioner pund.

  1. Christian Benteke

christian_bentekeForventningene til Benteke etter overgangen til Liverpool var store og derfor Benteke kommer med i denne kåringen. For selv med 2 mål kan man si at Benteke ikke har levd opp til forventingene så langt. Forrige sesong scoret Benteke 13 mål og hadde 2 mål på ett Aston Villa som hele tiden spilte i motgang. Forventningene var derfor store når Belgieren gikk til Liverpool som er ventet til å spille i motsatt ende av tabellen. Men så langt har ikke Belgieren levert i nærheten av hva vi har sett han levere før.

Liverpool ligger plassert på 10 plass etter 8 runder, med 12 poeng. Men kun 8 mål er scoret på 8 kamper og dette er kun bedre en håndfull lag i Premier League. Benteke ble i tillegg skadet og har ikke fått spille de to siste kampene.

Som skrevet så var forventingene store til Benteke før sesongen og Benteke er derfor den flest har kvittet seg med i Fantasy Premier League. Eneste spilleren som er blitt solgt av over 1 million, nærmere bestemt 1,301,670. I tillegg har Benteke blitt satt ned 0,2 millioner Euro.

 

  1. Eden Hazard

eden hazardChelsea har skuffet stort denne sesongen og ligger på 16 plass. Manager Mourinho er under press, men klubben har gått ut og presisert at å sparke han ikke er noe tema. Dette pleier som oftest å være siste beskjeden en manager får før han får sparken. Uansett må forrige års seriemester snu det fort om de skal henge med i toppen. En av spillerne som har skuffet stort er forrige sesongs kanskje beste spiller, Eden Hazard. Hazard har på 8 kamper kun produsert 1 mål og 2 assist. Forrige sesong ble det 14 mål og 9 assist, så for å nå dette igjen må Hazard sette opp tempoet.

Den Belgiske 24 åringen har hatt ett stort press på seg, og sammen med Chelsea har han foldet som ett korthus denne sesongen. Kan Eden finne tilbake til sitt gamle seg og hjelpe Chelsea å kjempe om nye medaljer?

 

 

Kom nesten opp: Harry Kane, Raheem Sterling og Branislav Ivanovic

Enig, uenig? Noen som burde vært på listen? Vi ønsker DIN mening!

6 COMMENTS

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!