I går skrev jeg første del av Premier League pre-seasonA-Å, som du kan lese ved å trykke her. Her kommer del 2, N-Å.

Nei, det kan du ikke skrive! Mange har skrivekløe om dagen, og en av dem som har fått litt skrivesperre er Emanuel Frimpong, som etterforskes av FA for en mer upassende kommentar til en tottenhamsupporter på twitter. Fa vurderer å straffe Arsenalspilleren.

Owen, Michael, tidligere landslagspiller og spiller for Liverpool, Real Madrid, Newcastle og Manchester UTD drøyer sitt klubbvalg for sesongen 12/13 etter at han ikke fikk ny kontrakt med United. Kan det bli premier league for 32åringen eller går det nedover?

Parker, midtbanemotor I Tottenham, har skadet seg og er usikker foran sesongpremieren. Landslagspilleren har slitt med skaden siden slutten av forrige sesong og spilte med smerter for England under fotball-em.

Queens Park rangers har hentet Uniteds back Fabio på lån ut sesongen. De har også hentet Park Ji-Sung fra samme klubb for 5 millioner pund.

Robin Van Persie er ett av det største navnene når det gjelder pre season og overganger, men Arsenal manager Arsene Wenger ønsker å beholde fjorårets store spiss. Store klubber jakter Van Persie som har uttalt at han ikke kommer til å skrive ny kontrakt med Arsenal.

Swansea skal vistnok være forbannet på Liverpool manager Brendan Rogers, som har forpliktet seg til å ikke kjøpe noen Swansea spillere på ett år, og likevel prøver å hente Joe Allen til Anfield.

Tevez er ett navn man ikke kommer utenom når det gjelder overskrifter i Engelsk fotball. Etter ett turbulent år i Manchester City forrige sesong, hjalp han city til seriegull. Tevez skal være keen på å forsette i City, mens Juventus lurer i bakgrunnen og ønsker seg spilleren.

Usmanov, Alisher er en mann som eier 29,7 prosent av aksjene i Arsenal. Han skal i følge ryktene ønske å komme seg inn i styre i Arsenal for å øke pengebruken og selvfinansieringsmodellen. 30% av aksjene er grensen for å komme inn i styret, og hovedeier Stan Kroenke fryser han i følge ryktene helt ut.

Victor Moses fra Wigan skal vistnok være på vei til Chelsea for ca 9 millioner pund.

Wolves rykket ned fra Premier League I forrige sesong, men satser for fult på å rykke opp igjen denne sesongen. Med ny norsk manager, Ståle Solbakken, og flere signeringer satser ulvene på å ta steget direkte tilbake. Hvis ikke henger nok jobben til Ståle i en tynn tråd..

X-spillere som sender gamleklubben er puss er ikke uvanlig, og denne var en fin en på twitter fra tidligere Arsenal spiller Ashley Cole..

Yids er også ett kallenavn på Tottenhams supporterene. Yid er egentlig ett kontroversielt navn for jøder, og Tottenham har mye historie med jøder i sin lange fotballhistorie. Kan Yids-army få noe mer å juble for med ny manager denne sesongen?

Zamora, Bobby heter egentlig Robert Lester Zamora. Er det han som skal sikre at QPR ikke rykker ned i år, for det er vel forventet at QPR for en ny tøff sesong i Premier League.

Ærlighet varer lengst, men en god hvit løgn kan klarer å komme deg ut av en knipe. Blir spennende med en ny sesong etter 2012/13 med flere saker der spillere bedyrer sin uskyldighet etter kommentarer uheldige ute på banen. Blir vel ikke lenge før noen skriker etter mikrofoner på alle spillerne under kampene..

Øvelse gjør mester, sies det. Kanskje det er det som skal til for at en av fjorårets mest omtalte flopp-overganger, Fernando Torres, skal finne tilbake til scoringsformen han hadde i Liverpool. Torres viste glimt av hva han kan i de få minuttene han spilte i fotball EM når han ble Europamester nå i sommer.

Årets spiller Robin Van Persie og Årets unge spiller Kyle Walker stakk av med prisene I forrige sesong. Kan de leve opp til forventingene om en ny stålende sesong?