Her kommer del 1 av min A-Å Premier League Pre-season..

Andy Carroll har fått mye kritikk for sin innsats I Liverpool med sine skarve 0,26 mål pr kamp. Liverpools nye manager Brendan Rogers har innrømmet at Carroll ikke passer inn i hans 4-3-3, men er fast bestemt på å beholde engelskmannen såfremt det ikke kommer inn ett høyt nok bud. Newcastle ønsker spissen tilbake, men vil ikke betale de 20 millionene pund som Liverpool ønsker.

Bale trakk seg fra OL troppen til Storbritannia pga skade, men kun dager før OL skal sette i gang, spiller han nesten 80 minutter for Tottenham i en treningskamp mot LA Galaxy. FIFA har uttalt at de kan utestenge Bale fra fotballen så lenge OL pågår, men det betinger av at FA leverer inn anmeldelse.

Chelsea har igjen åpnet lommeboken sin og vært på shopping. De overgangene som er klare er Marko Marin fra Werder Bremen, Eden Hazard fra Lille, Thorgan Hazard fra Lens og Oscar fra Internacional. Flere ventes inn.

Didier Drogba dro til Shanghai Shenhua i Kina og kom for en liten stund tilbake med meldingen ’Jeg dro ikke til Kina for pengenes skyld’. Nehei? Flere en meg som har problemer å tro på den?

Edison Cavani, for tiden i London for å spille i OL, er ønsket i Chelsea. Napoli spissen kan bli dyr for Chelsea,  noe som nok ikke bekymrer rubinene på Stamford Brigde. Cavani nettet hele 33 ganger i Serie A i forrige sesong.

Fleetwood Town, en klubb I League Two. Hva hard et med Premier League å gjøre? Jo, vår kjære Joey Barton, som har en karantene på 12 kamper å sone, har kommet til klubben for  å trene og ”finne kjærligheten til fotballen tilbake”. Barton som fikk 12 kampers karantene og mistet kapteinsbindet i QPR etter kampen mot Manchester city i sesongslutten.

Gylfi Sigurdsson, kom fra Hoffenheim til Tottenham, og skal styrke Tottenhams sin midtbane I 2012/13 sesongen. En introduksjon til Sigurdsson kan du lese her.

Happy Harry går fra sin posisjon som Tottenham manager til å skulle hjelpe Portsmouth fra konkursen som truer klubben. Han skal blant annet forhandle med spillere som har utestående lønninger fra klubben. Vil vi se ett gjensym med Happy Harry i PL i 2012?

Ikke lenge igjen nå, I dag er det bare 23 dager til Premier League starter igjen…

Jermaine Defoe skal ifølge ryktene snart være klar for gamleklubben West Ham.

Keen, Blackburn manager har fått West Ham sjef Sam Allardyce på nakken. Allerdyce fikk sparken i desember 2010, og går nå til sak mot Steve Keene. Detaljene i søksmålet er ikke kjent ennå, men sentralt i saken er visstnok et videoklipp hvor Kean skal ha kommet med kritikk mot Allardyce. Videoen skal visstnok vise at Kean snakker om Allardyce til supportere på en pub da laget var på treningsleir i Hong Kong.

Luka Modric har vært en av det mest omtalte spillerene I hele sommer, og en overgang fra Tottenham er svært ventet. Siste kapittel i sagaen er at Modric ikke ble med på treningstur til USA for han forventet at han skulle selges, og har pådratt seg sinne i Tottenhamleiren. Moric har for øvrig 4 år igjen på kontrakten sin med Tottenham.

Moura fra Sao Paulo og Manchester United nevnes stadig I same setting under overgang, og Sao Paulos president har uttalt at han tror fremdeles overgangen kan komme til å skje.

..forsettelse følger..