Det er ikke så altfor mye igjen å lure på når det kommer til Premier League – de fleste oddsekspertene og meningmann i gata har Manchester City og Liverpool tydelig klokket inn som de to topplasseringene. Det er så godt som umulig for noen av de andre plasseringene å komme seg oppover, og da snakker vi katastrofer eller gigantiske skandaler.

Hvem av de to som vinner er fremdeles interessant, men det er langt fra de eneste oddsene som er verdt å se på når Premier League nærmer seg slutten.

Finn odds bonus

Før vi ser på noe av det andre det går an å satse på innen Premier League odds, er det smart å sette seg inn i odds bonuser. Denne artikkelen er rettet mot de som er villige til å gå litt utenfor det de vanligvis satser på, og å kunne satse et bonusbeløp er ansett som det tryggeste valget. Med anbefalinger av sports betting bonus på NyeCasinoNorge er du sikret.

Om du er vant til vanlige bonuser, kan odds bonus være uvant. Den store forskjellen er at omsetningskravet er enklere å komme seg unna når det kommer til odds, som samtidig betyr at beløpene er mye lavere. Det finnes tilfeller av de større vanlige bonusene du ofte ser på nett, men et par hundrelapper der du kan vinne ekte penger er det beste.

Mål og mere mål

Siden plasseringene er så godt som fastsatt i Premier League, er de siste kampene ganske tydelig favorisert når det kommer til odds. Vi skal komme tilbake til det senere! For nå, er det verdt å se på oddsene for antall mål. Odds for mål kommer i forskjellige variasjoner, men poenget er at det er fremdeles lave og gode odds du kan trygt spille på innen dette.

For eksempel, mellom Tottenham og Brighton er det nesten ikke interessant å se på oddsen engang – forskjellen mellom de to lagene er utrolig høy, og rundt 10 i odds for at Brighton vinner er ikke unormalt å se. Men når det kommer til totalt antall mål i kampen er oddsen nede i under 2 for over eller under 2,5 poeng. Og da heier du på en måte på begge lagene!

Underdogs

I tidligere sluttspill i Premier League har vi sett at lagene på toppen av tabellen begynner å slite med nervene. Det er kanskje ikke så rart, siden presset stiger og stiger over den siste måneden. Selv om Liverpool og Manchester City kan føle seg «trygge» som topp 2 uansett hva som skjer, er det en helt annen energi å se fra lagene som ikke har noe å tape.

Lag som Newcastle og Cardiff kan være utrolig spennende å legge håpet sitt på, og du trenger ikke være masochist for å sette noen forsiktige odds – spesielt om det er snakk om odds bonus. Cardiff mot Manchester City er kanskje litt vel drøyt å kaste seg ut på, men oddsen mot Chelsea er akkurat passe for en «mot alt håp»-type innsats. Det hjelper at Cardiff er et sjarmerende lag.

Sluttplasseringer

Flere oddssider har odds for om enkelte lag kan havne innen topp 4 og topp 10, og noen av disse er veldig lave. Sjansen for at Manchester United skal rykke opp til topp 4 er langt fra like god som den for de som allerede er i topp 4, men alt under 3 er gull for de som ser en sjanse ingen andre ser.

Vet du noe om Uniteds siste kamper ingen andre vet? Det er hovedsakelig kampen mot Wolverhamptons som kan tippe skalaen, så om du har undersøkt begge lagene nøye kan du ligger foran ekspertene.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!