Chelsea legenden Frank Lampard er tilbake på broen! Dette melder klubben selv på deres nettsider. Flere norske nyhetsider var raskt ute å melde om dette.

Torsdag bekrefter Chelsea at Frank Lampard (41) erstatter Maurizio Sarri som manager i klubben. Treårskontrakten ble underskrevet onsdag kveld på Stamford Bridge, og rapportene fra britisk presse tyder på at Lampard vil få en årslønn på rundt 43 millioner kroner.

Jeg er utrolig stolt over å komme tilbake til Chelsea som hovedtrener. Alle kjenner til min kjærlighet til klubben og historien vi har delt. Mitt fokus er likevel på jobben og forberedelsene før sesongen. Jeg er kommet hit for å jobbe hardt og gi klubben mer suksess, og jeg kan knapt vente på å komme i gang (Frank Lampard)

Lampard er en av de største spillerne i Chelseas historie etter 13 år i klubben. Han har vunnet Premier League, Champions League, Europaligaen, FA-cupen og ligacupen med Chelsea. Lampard er også tidenes mestscorende i klubben med 211 mål.

41-åringen, med 106 landskamper for England, avsluttet karrieren i New York City i 2016 etter én sesong i Manchester City.

Frank Lampard Premier League-debuterer som manager mot Ole Gunnar Solskjær og Manchester United søndag 11. august.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!