Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

 

 Oppdatering etter 3dje runde i vår liga

Tredje runde var en runde som hadde store forskjeller i lagene, og kanskje den mest ujevne runden siden starten av Premier League. Noen traff bra, mens andre bommet stygt. Slik som undertegnede, som hadde en skikkelig rævva runde. Det hadde også lederen av fotballblogg1 sin liga, Jon Kilen.

Dog hadde ikke han en så dårlig runde at han mistet serieledelsen, men det var søren meg ikke langt unna. For kun 30 poeng fikk den blide mannen i runden, mens nyeste andreplassen, Per Joar Sandvik, fikk hele 66 poeng og trommet inn 1 poeng bak Jon. Vi fikk også en ny tredjeplass i gruppen, Marius Slettebakk som fikk 60 poeng, passerte Jon Henrik Henriksen som ble dyttet ned til en 4 plass med sine 47 poeng. 

Topp 10:

For en runde den nye andreplassen Per Joar Sandvik, med laget Best of Sandvik hadde. 66 poeng med spillere Salah (11p), Firmino (12p), Alli (9p) etc. Noen imponerende valg.

Men selv om man gjør en bra runde var ikke alt bare fryd og gammen for Sandvik. For han bommet skikkelig på kapteinen, med Aguero som kaptein. Kun 2 poeng på kapteinen, men alt i alt en skikkelig god runde som førte Tottenhamsupporteren opp i toppen av Fotballblogg1 sin liga. 

Her er hans lag:

Den nye tredjeplassen, Marius Slettebakk med laget Gegenpoints bommet så totalt ikke på Kapteinsvalget. Mane som kaptein gav småpene 16 poeng. Sammen med Salah (11p) og Firminho (12) gjorde dette underverker for Liverpoolsupporteren, som dermed kunne klatre til 3 plass på tabellen i Fotballblogg1.com sin liga. 

Her er hans lag:

Undertegnede gjorde som skrevet en svært dårlig runde, med kun 26 poeng, der 43 var gjennomsnittet. Lukaku, med straffemiss og 0 poeng totalt, som kaptein gav grunn til bekymring. Ikke noe å skrive hjem om altså..

Rundes lag finner du her! 

Til helgen står en ny runde for tur, og vi er veldig spent på hvordan dette blir i toppen av Fotballblogg1 sin liga. Klarer Jon å heve poengsummen fra forrige runde og holde på serieledelsen, eller spises han opp av poengsultne lag bakfra? 

Følg med følg med! 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!