Premier League har ett offisielt fantasy manager spill, og her har fotballblogg1 sin egen liga hvor vi konkurrerer i såkalt «head-to-head» format. Dette er en oppdatering etter Premier League runde 9 ble avsluttet i helgen.

Og for en runde det ble! Utrolige jevne resultater, og den laveste scoren var på hele 50 poeng! For undertegnede ble det nok en skuffende runde, med andre runde på rad med tap!

FANTASY PREMIER LEAGUE 2013

Litt statistikk:

  • Høyeste poengsum i en runde: Oerjan Andreassen & Silver Dynamos 83 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum i en runde: Gunyb Legends 24 poeng i runde 7
  • Høyeste poengsum med tap: moliculepo 77 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum med seier:  moliculepo 31 poeng runde 7

runde9_resJeg gikk på nok en smell denne runden, denne gang mot Bakerste benk som slo meg 58-55 (3 usle poeng!!). Bakerste benk hadde valgt Sturridge som kaptein, og håvet dermed inn 16 poeng. Etter den gode seriestarten innehar jeg fremdeles 2 plassen, nå 5 poeng bak Ørjan Andreassen, men nå med 4 lag på kun 1 poeng mindre bak meg.

Lagåliga1982   og  Per Arne Andersen gikk på det kjedeligste smellet denne runden, når han tapte med knappe 1 poeng mot Mortal Comeback (63-64). Dermed ser ikke det ut til å snu for den snusspisende stril. Per Arne uttalte selv til fotballblogg1: «Sier som vi Spurssupportere pleier å si: Neste sesong..»

runde9_tommy

En mann som virkelig er i vinden om dagen er sørlandschipsen Tommyteam, som tok nok en skalpe denne runden og klatrert dermed opp på rekordhøye 11 plass og passerte supporterkolega team Markussen i samme slengen. Tommy scoret 61 poeng i sin kamp noe som kun hadde vært nok til seier i 2 andre av de 9 kampene. Tommy stilte med Joe Hart i mål, og han fikk utdelt 1 poeng denne runden er jo en skandale. Ellers var United-fan’en store poengsamler Lukaku som kaptein med 16 poeng. Verdt å legge til at Tommyteam stilte med bare 1 united spiller, men med 3 Arsenal spillere? #skaparsenalfan?

Nevnte team Markussen    gikk på en lei smell, og ble knust 53-75.

En annen som har funnet formen igjen er er gunnersfan     Silver Dynamos, som tok Jørgens gutter ‘Pedersen`s‘ på en skrell 65-72. Dette var nok kongen på Skinstø ekstremt fornøyd med, og klatrert dermed opp på 3dje plass igjen. For Pedersen`s ble det nok ett besøk med 10ende plassen.

Spurssupporter Hell´s Diciples  sliter med å finne godformen, og har kun tatt 6 poeng på de første 9 rundene. Det ble nok ett tap denne runden, mot      Settle for a Draw.  Hell´s Diciples hadde -4 poeng for ekstra bytte, men selv uten dette byttet hadde det desverre blitt tap. Derimot hadde Rogalendingen Soldado på topp og som kaptein, noe som ble hele 16 poeng.

runde10_term

Neste runde kan by på noen ekstra spennende oppgjør. Undertegnede skal ut mot nevnte  Hell´s Diciples, noe som i prinsippet betyr topp mot bunn. Kan Hell´s Diciples endelig finne formen og gruse min egen svake form?

Ellers skal Jan Erik Pedersens gutter ‘Silver Dynamos’ ut mot ett sulteforet team markussen. Er det Arsenal supporteren eller United supporteren som går seirende ut av duellen?

  • Flest poeng uten poeng fikk Lagåliga1982 med sine 63 poeng.
  • Færrest poeng og fremdeles gikk seirende ut av kampen var Bakerste benk    med 58 poeng
  • Gj.snitt i runden (alle): 57 poeng
  • Toppscore runden (alle): 113 poeng
  • Drømmelag (se under):  121 poeng
  • Rundens spiller: Luis Suarez 17 poeng

runde9_tabellrunde9_dreamteam