Etter en laaaang pause (også kalt landslagspause) er enda en runde i Premier League over, og Premier League sin offisielle fantasy manager har telt opp poengene. Vi går her gjennom  fotballblogg1.com sin liga og teller opp poengene etter runde 8.

CDON.pngFotballblogg1.com sin liga er en såkalt head-to head liga, der to lag spiller mot hverandre hver gang, og vi følger ett vanlig ligasystem.

Litt statistikk:

  • Høyeste poengsum i en runde: Oerjan Andreassen & Silver Dynamos 83 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum i en runde: Gunyb Legends 24 poeng i runde 7
  • Høyeste poengsum med tap: moliculepo 77 poeng i runde 1
  • Laveste poengsum med seier:  moliculepo 31 poeng runde 7

Det ble en forrykende runde, med mange overraskende resultater. Rundens beste score gjør den glade sørlending, Tommyteam, med utrolige 75 poeng. Selv ble det tap for min egen del, noe som gjør at ingen er ubeseiret lengre i denne ligaen.

runde8_resDet går rykter om at den rekespisende sørlending har ett slektsforhold til Kaptein Sabeltann, men om det var med å påvirke det noe overraskende resultatet i helgen vites ikke. For Tommy med sitt ‘tommyteam’ fikk full klaff og full betaling for sine valg, og scoret utrolige 75 poeng. Dermed tok han også ett godt jafs på på tabellen og klatret 3 plasser opp til 12 plass. Se opp for denne mannen! Tommy hadde plukket med seg Eden Hazard (18p) og Aguero (16p) som de store poengsamlerene (se laget rett under). På motsatt banehalvdel stod en lettere sjokkert rogalending, som fint kunne konstantere at det ikke holdt med sine 45 poeng. Samtidig kan det nevnes at den påståtte Tottenhamsupporteren ikke har en enste Tottenhamspiller verken på banen eller på benken..

runde8_tommyEn annen som fikk en positiv opptur var United supporter Ketil Markussen med sitt ‘team Markussen’. 54 poeng var nok til en soleklar seier, men kun med 1 united spiller på banen. Ketil sine poengsamlere var De Guzman (11p) og Mirallas (13p) .     team Markussen klatrer dermed på tabellen og ligger nå på en solid 11 plass, 1 poeng foran nevnte tommyteam.

For min egen del ble det stortap, og sesongen laveste poengsum. På motsatt banehalvdel, stod Lindåsbonden Lagåliga1982 og banket meg med 36-60. Tottenhamsupporteren hadde valgt Soldado som kaptein, og scoret hele 24 poeng på det (se lager under). En fortjent seier som gjorde at Lagåliga1982 tok ett hopp på tabellen til 15 plass.

runde8_pallePedersen`s fikk en uventet slutt på sin seiersrekke etter 3 seire på rad. Dermed ble det ett skudd i baugen for klatrende Jørgen, som møtte hard motstand denne runden. Hele 57 poeng til Pedersen`s var ikke nok til seier, og dette medførte fall på tabellen til 9 plass.

Ellers kan det nevnes at Silver Dynamos klarte å snu den siste tids negative trent, og slo til med en seier 63-56.

runde8_tabellRundeinfo runde 8:

  • Laget med høyeste poengsum som tapte sin kamp var Pedersen`s med 57 poeng
  • Laget med laveste poengsum som vant sin kamp var team Markussen med 54 poeng
  • Rundens snitt (alle): 53 poeng
  • Rundens beste (alle): 120 poeng
  • Dreamteam (vist under): 138 poeng
  • Beste spiller: Eden Hazard – 18 poeng

runde8_dreamteamTERMINLISTE RUNDE 9:

runde9_term